Mire való Parelli 7 játéka?
Nem a válaszolók értelmi képességei gyengék, pedig mindenkit lehúztál. Kiírsz egy amúgy tök jó kérdést, aztán a válaszaidban meg értetlenkedsz.. Az interneten amúgy rengeteg ismeretanyagot lehet erről szerezni, pláne ha van angol tudásod.
Azt nem értem hogy ha akarsz fejlődni akkor miért vagy egy olyan lovardában 10 (!) éve ahol ennyire felvilágosulatlan az edző. 10 év alatt, ha nincsenek is versenyzői ambícióid, mindenkit ráültetnek időnként nehezebb lovaglású lóra, esetleg elkezd érdekelni a fiatal lovak képzése. Megkerülhetetlen előbb-utóbb a földről való munka ami nem szabad, hogy csak a futószárazásból álljon, érted? A lovastudás megszerzése nem merülhet ki a lovaglásban. Aki nem tud nekem többet nyújtani, azt otthagyom. De mindegy is, épp elég felesleges figyelmet kapott ez az egész, a végeredmény úgy is az hogy azt csinálsz, amit szeretnél. Ha szívnád magadba a tudást akkor úgyis eljön az a pont hogy érzed, már nincs honnan.
Én nem húztam le senkit, és főleg nem értetlenkedtem. Ezt kérdezősködésnek hívják. Mikor meg akarsz tudni valamit, megkérdezed. Tudtommal az oldal erre van. Azt pedig már mondtam, hogy sehol (!) nem magyarázzák el, hogy mire jók ezek, csak azt, hogy hogyan kell.
Mint már (szintén) mondtam, összesen lovagolok 10 éve. A mostani helyen lassan egy éve vagyok, és, mint már elmagyaráztam, egyik edzőm sem tudta ezeket. Nem tudom megszámolni, hogy hány lovon ültem már, és igen, volt köztük "nehezebb lovaglású", de nem értem, miért baj, hogy megkérdeztem, hogy mire mondják, hogy "földről". Mondod, hogy nem csak a futószárazásból áll, de nem mondod el, hogy még miből. Tudtommal a lovakat csak etetjük, itatjuk, pucoljuk, lovagoljuk és néha futószárazzuk. Ha nem merülhet ki a lovaglásban, akkor mit kell még csinálni? Nem érted, hogy az 50.000 fős városban nincs senki, aki tudna ezekről? Lovas vagyok, nem lóterapeuta, éppen ezért megkérdeztem, hogy mire jó, ha valaki játszik a lóval, amire nem kaptam választ, helyette letámadtak, hogy én miért nem teszem. Nem vettem észre, hogy ennyire megváltozott a lovaskultúra. Hogyha innentől csak az lehet lovas, aki játékokat játszik a lovával munka helyett, akkor inkább felhagyok az egésszel.
"hogy ha akarsz fejlődni"
Ácsi, én mikor mondtam bármi olyasmit, hogy fejlődni akarok? Nekem és a lovamnak is tökéletes így, minek akarnék fejlődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!