Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Kezdő lovasnak jók ezek a...

Kezdő lovasnak jók ezek a felszerelések?

Figyelt kérdés
Fouganza fekete lovaglónadrág, világosfekete kobak, és egy gumi lovaglócipő. Heti 1-szer járok lovagolni, jók ezek így?

2018. jún. 3. 07:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Persze, de én azért egy gerincvédőt még javasolnék.

(Most nem sértésből, de nem inkább szürke a sisak? Mert én még világos feketéről világ életemben nem hallottam:D).

2018. jún. 3. 07:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon nagyon sötét szürke. Nem éjfekete, hanem a fekezének egy világosabb árnyalata. És gerincvédőt tudnak adni a lovrdában, kobak is csak azért kellett mert olyan nagy kobakjuk nem volt.😂
2018. jún. 3. 08:58
 3/11 A kérdező kommentje:
*feketének
2018. jún. 3. 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre teljesen megfelelnek. Aztán, ha látod, hogy többet jársz, és komolyan gondolod űzni a dolgot, lehet komolyabb felszerelést venni. Egy chaps esetleg még elkelne (az a cipzáros lábszárvédő).
2018. jún. 3. 13:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Lábszárvédőm van, barátnőmék rendelték de a barátnőmnek nagy lett. Ugyhogy megkaptam rápróbáltam a lovaglócipőre, jó, a lábamra is ugyhogy az van.
2018. jún. 3. 13:36
 6/11 G. M. ***** válasza:
64%
Egyelőre jók, arra viszont figyelj, hogy a nadrág anyaga ne csússzon. Nekem van egy fouganzás nadrágom, és szörnyen csúszik az anyaga, az pedig kezdőként, amikor még sokat kengyel nélkülizel, nem épp előny. Viszont hidd el a legszarabb felszerelésben is meglehet tanulni lovagolni, sőt, szerintem ha valaki egyszár cicanadrágba tanul, sokkal jobb lovas lesz, mint akit a méregdrága szilikonod nadrágja odatapaszt a nyereghez. ;)
2018. jún. 4. 06:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Amióta lovagolok, 1 év 2 hónap kihagyással(ezért írtam h kezdő), azóta cicanadrág+sportcipőben teszem. Most gondoltam hogy érdemes lenne beruházni olcsóbb cuccra. Heti 1 lovagláshoz nem kell méregdrága. Köszönöm a válszokat.
2018. jún. 4. 07:13
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem teljesen jó csak én még ajánlanék egy gerincvédőt és egy pálcát.. :) (esetleg kesztyűt hogy ne dörzsölje ki a szárak a kezedet)
2018. jún. 4. 16:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Szár nem dörzsöli a kezem, eddig legalábbis nem. Pálca azt mondták még nem kell, és gerincvédőt kapok kölcsön, de még nem feltétlenül kell. Köszönöm.
2018. jún. 5. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a gumi cipőben kicsit meleged lesz, de amúgy jók amiket írtál. (Mondjuk én a fouganzával nem vagyok megelégedve a nacim 3 hónap heti egy-kétszeri lovaglás alatt full kidörzsölődött, ezért beszereztem egy másikat vagyis pénteken érkezik meg) de heti egy alkalomnak talán megfelel. max ha később szeretnél bőr cipőt akkor én a Harris Horse és a HKM márkájúakat ajánlom. talán még a first. Naciból így kezdőként én ajánlanám a térdbőröset vagy a szilikon térdfoltosat (HKM kids easy) vagy hasonlókat. és is térdbőrös nacival kezdtem. A fouganza kobakommal teljesen meg vagyok elégedve. ( a kesztyűvel együtt a a két cucc ami jó a decathlonban.) na mindegy nem kritizálok semmilyen áruházat csak nekem nem jöttek be a cuccok.
2018. júl. 29. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!