Lehet már lovam?
14 éves vagyok és biztosan tudom mind a 3 jármodot és már kipróbáltam magamat dijlovaglásban és díjugratásban
A lovarda 5 percre van tőlünk és tudok bánni a lovakal
Nem vagyok nyifi nyafi elvégzem a dolgokat a lovarda körül
(Kérlek ne gyeretek az anyuci apuci kifizeti neked válaszokkal mert nem erre vagyok kiváncsi )
Előre is köszönöm a válaszokat
Pedig annyi a kérdésem csak, hogy megvan rá a keretetek is hogy havi 50-70 csak a lóra menjen el + az időközi költségek?
Engem nem igazán érdekel ki hány éves, de amíg az ember nem tudja maga megteremteni a lótartás feltételeit addig tudhat akárhány járómódot, nem jelent semmit.
Szüleid hogy állnak a témához?
Nem bántásnak szeretném ezt írni, ezt vedd figyelembe kérlek :)
Én 14 vagyok, mint te. Minden tulajdonság egyezik, de szerintem tudásban bőven feletted vagyok. A legfontosabb szabály: pénz. Pénznek mindig lennie kell, ha lovad van. És nem anya meg apa pénzének, hanem a tiednek. Csak akkor a tiéd a ló, ha te veszed, te fizeted azt, amit eszik és te állsz minden vele járó költséget. Állatorvos, patkolás, oltások, bértartás, plusz a ló és a felszerelés ára, illetve a hirtelen felbukkanó kiadások. Én mindent zsebből fizetek, mert - igen, 14 évesen - dolgozom. szintén lovak mellett, fizetésért dolgozom, hogy el tudjam tartani a saját lovamat, akit én vettem, én etetek és én trágyázok. Amíg nem tudod a saját magad lovát a saját keresetedből ellátni, ne legyen saját hátasod. Várd ki, amíg érett leszel a munkához, hogy tényleg a tied lehessen az a ló. Ez a lótulajdonosok és a lovuk történetében a legszebb rész: keményen dolgozni a céljainkért, annak beváltója előtt és után. Magyarul: megdolgozni a lóért, megvenni majd a lóval dolgozni tovább.
Várj még. Várj, sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!