Lovam hasán a bőr varas lett. Mi lehet ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
4 hónapig ridegtartásban élt, sajnos nem jó helyen. A karámban csüdig állt a szaros sárban, és a beállóban is vastagon állt a trágya. Nem volt száraz felület.
Naponta ápoltam, amennyire a körülmények engedték. Ma már tiszta helyen van, de felfedeztem hogy a hasán és a combján a bőrén vastag var jelent meg. A vasára érzékeny is.
Mi lehet ez? Hogyan kezelhetném?
2018. ápr. 2. 22:15
1/3 anonim válasza:
Egy állatorvosnak mutasd meg mert biztos hogy orvosi kezelésre lesz szüksége. Akár gombásodhatott, fertőződhetett a bőre a folytonos nedvességtől és trágyától.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, mindenképp fogja látni orvos is, csak tudni szerettem volna mire számíthatok. Nagyon aggódom érte.
2018. ápr. 2. 23:22
3/3 anonim válasza:
Valamilyen gomba, vagy allergiás bőrbetegség is lehet, leginkább állatorvos tudná ezt megmondani. Addig igyekezz tisztán tartani, puha, finom szivaccsal áttapogani, ahol érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!