Ti hol vettetek nyerget a lovatoknak? Rá tudtátok próbálni megvásárlás előtt?
Én amikor a lovat megvettem, megvettem vele a nyergét is, amit évek óta használtak rá, mert az nagyon jól illeszkedett rá, és elég jó minőségű is volt.
Viszont istállótársam a nyeregvilágnál vett nyerget, neki kihozták, rápróbálták a lóra, fel is ülhetett, és így vette meg. Nézd meg a honlapjukat, most is van ilyen szolgáltatás. Lehet, hogy más cégnek is van, de én csak őket ismerem.
Van olyan maszek eladó aki, ha lerakod a pénzt elviheted próbálni.
A Decathlonban szintén van próbalehetőség, van pár nyereg, amit direkt erre a célra tartanak, hogy mielőtt megveszed, kipróbálhasd.
Viszonteladóknál, lovas bizományikban - pl. Nyeregvilág, LovasShop, szintén elvihető a nyereg a vételár letételével, sőt az üzletvezetők mindkét esetben ki is mennek, visznek pár nyerget, együtt felpróbáljátok s segítenek a döntésben. Ugyanígy működik a magyar Barefoot márkaképviselet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!