Rainbow six siege megvásárlás újra? Ti hogy döntenétek?
Eléggé kib*sztam magammal mikor megvettem a starter efitiont. De mostanra ott vagyok hogy rettentő azoknak találom a 12500-at egy alap operátorra. És most azon gondolkozok hogy megveszem a standard editiont, ami 14€+kiszállítás. Eddig ~90 óra alatt 5 alap operátort vettem meg. Tehát 7 alap van meg+egy dlc-s a creditből.
Nagyon lassan haladok és elég rossz így hogy mindenki azzal megy akivel akar nekem meg alig van pár.
Számold ki mi érné meg jobban, a standard vagy mikro tranzakcióval feloldani a maradék alap operátorokat.
Én valószínüleg nem venném meg újra mert azért ment bele idő és pénz bőven,mivel sok pénzt nem szeretek játékokra költeni ezért valószínüleg könnyes szemekkel ki farmolnám a maradék alapokat és azon gondolkodnák mennyivel jobban jártam volna ha utána nézekmire költöm a pézemet ahelyett hogy csak szórnám mint egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!