Hogy kell megvenni a miecraft ot?
Figyelt kérdés
Regisztráltam, majd paypal al szeretném megvenni. De valamiért nem veszi meg. Csak visszadob a minecraft.net/store oldalra.
Maestro kártyám van, Téti Takarékszövetkezet nél vagyok. Ez probléma lehet?
2015. ápr. 2. 11:58
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem alkalmas a kártya online vásárlásra.
2/3 A kérdező kommentje:
Milyen kártyát ajánlasz?
2015. ápr. 2. 17:27
3/3 Gofrisütő válasza:
Nézd meg a kártyádat, hogy már elfogyott e róla a pénz mivel a minecraft úgy működik, hogy ha megveszed, akkor nem tölti le azonnal, hanem kreál egy profilt, és ha akárhonnan bejelentkezel, le tudod tölteni. Mivel van fiókod, le tudod tölteni, csak kapásból nem tudom hol. De yt-n van róla tutorial. Ha pedig nem fogyott róla semennyi pénz, akkor az elsőnek van igaza, de sajnos nem tudom, hogy milyen bankkártya kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!