Ismerőős... Én is jól lovagolok értek a lovakhoz... nekem sem engediik hogy legyen lovaam... és lehet hogy igazuk is van.. biztos hogy én nem unnám meg az 5 órai kelést meg stb... de a ló pénzbe kerül meg azis hogy eltartsad... gyűjtsél pénzt és majd 18 éves korodban talán lesz annyi hogy vegyél egy lovat és anyudék sem gátolhatnak meg benne... ha érdemes vagy egy lóra tucc addig várni ....
2010. jún. 29. 10:41
22/30 anonim válasza:
de ha nagyon akarsz lovat kelj hajnalban menj ki az istállóba és egész nap maradj is ott. Csutakolás, nyergelés, trágyázás, itatás, etetés, lovagoltatás stb... szólj ha sikerült :)
nekem még ezt sem engedik meg peedig szivesen kimennék segíteni a kedvenc lovamhoz , ottlennék egész nap... csak túl messze van.örülj hogy lovagolhatsz..
2010. jún. 29. 10:57
23/30 anonim válasza:
én is imádom a lovakat.eddig 3szor ültem lovon.persze többször is szeretnék de lovaglás túl drága nekünk.szerintem örülj hogy azt a 7 évet lovaglással töltötted, én azzal hogy bárcsak mehetnék havonta egyszer.én is akartam menni lovardába segíteni anya nem engedte, fogalmam sincs miért.én már annak is örülök ha egyáltalán megsimizhetek egy lovat.am én is 13 éves vagyok.
2010. júl. 23. 19:22
24/30 anonim válasza:
sokkal jobb ha megdolgozol a lóért és nem a szüleid tolják a segged alá
2010. júl. 23. 19:24
25/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!de a tesómmal a nyáriszünetben dolgoztunk (majd jövöre is fogunk, mekibe/8óra=4000ft//strand ???/
2010. aug. 2. 08:53
26/30 anonim válasza:
az elején kijelentetted hogy nagyon jól lovagolsz... na látod... itt kezdőnek a bajok...-.-"
2011. márc. 11. 16:52
27/30 anonim válasza:
Lehet, hogy jól lovagolsz, az is lehet, hogy a pénz sem gond, de meglehet, hogy a szüleid úgy vélik, nem értesz hozzá eléggé. Nekem is van sok könyvem, meg tudásom is. De mit csinálnál, ha hirtelen beteg lenne. Vagy nem tudnád mi baja, vagy a takarmányozással lenne gond. Akármi köze jöhet. Lehet, hogy csak túl fiatalnak tartanak. Nem maradna időd a tanulásra és elfáradnál reggel hajnalban kelni, almolni, suliba menni, lovagolni és almolni. Aztán előrről.
A bértartás megoldás lehet, de néhol elég drága.
2015. aug. 2. 14:42
28/30 anonim válasza:
lol édesapád bankigazgató és csak élményfürdőbe mentek... :D AHHHA XDD
2017. dec. 1. 12:26
29/30 Sssaszem válasza:
Azóta hogy állsz a lóval? Teljesült -e az álmod?
2018. jún. 24. 17:27
30/30 anonim válasza:
De nem elég a lótartáshoz annyi hogy; Szeretem a lovakat és szeretnék venni egyet. Ahogy az előttem lévőek is felsorolták a dolgokat, rengeteg tapasztaltás kell a lótartáshoz!🐴
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!