Szerintetek fair, hogy így elküldtek?
Szerintem nagyon jól jártál! Mármint hogy többet nem kell ebbe a lovardába járnod. A 75 kg egy felnőtt súlya, nem tudom hány éves vagy, de ha még gyerek és ennyi a súlyod se küldhettek volna el, hiszen akkor ennyi erővel egy normális súlyú felnőtt férfi vagy nő nem mehet lovagolni? Ugyan már. Csak megfelelő lovat kell találni és nem egy 155 centis lóra felrakni.
Inkorrekt dolog volt és szemétség hogy kifizettették és nem szóltak egyből, gondolom előtte mielőtt órát vettél már voltál ott egyeztetni, akkor is megmondhatták volna ezt az irreális indokot.
Szóval szerinte keress egy másik lovardát, és a helyedben még meg is említeném ezt a lovardát hogy mennyire inkorrektek voltak ezzel a sztorival.
Nem lehet hogy volt valami más a háttérben? Beszóltál a tulajnak csak nem vetted észre, vagy csúnyán jöttél el az előző lovardádból és összebeszéltek az oktatók, vagy valami ilyesmi...
Csak azért, mert én ilyet még nem is hallottam, hogy 75 kg nehéz lenne. Olyat hallottam, hogy bizonyos versenyeken nem indulhattak 75 kg ALATTI lovasok (régen volt valami ilyesmi). Eddig csak 100-120 kg súlykorlátot hallottam.
Jézusom mekkora segfejek 😑
Szerintem 18 évesen a 75kg az nem gáz
(Mondjuk ez attól is függ hogy fiú vagy e vagy lány de az most lényegtelen)
Nyilván egy poninak teher lenne de nem hinném hogy azon lovagoltal😂
Egy nagyobb lonak ez még sem kottyan
Ezek csak szimplán köcsögök már bocsánat
De el ne menjen a kedved attól még keres másik lovardat jó dolog a lovaglás és ha neked ez jó hír én 10kg fogytam amikor el kezdtem lovagolni szóval még jót is tenne
Hajra❤
Nem a nemétől függ, hogy jó- ez a súly, hanem a magasságtól.
Just sayin'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!