Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Megőrült a lovam?

Megőrült a lovam?

Figyelt kérdés
Kaptam egy ket eves arab teliver kiscsikot Dzsojt. Nagyon aranyos es szeret is engem mindennap kap tolem almat. Eddig nagyon szelid volt. De elkezdett harapdalni es rugdos is!! En sose bantottam! Egy baratnom aki lovagol azt mondta ijenkor adjak neki egy pofont. De en nem fogom megutni mert nem vagyok allatkinzo hogy verlyem a lovam! Multkor is meg akart harapni de megsimogattam es lenyugodott. Apaek felnek tole. Hogy szoktassam le ezekrol? Nemsokara szeretnem belovagolni es versenyezni vele.
2017. aug. 2. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Érzi rajtad, hogy rossz ember vagy, és fél tőled. Ha leírtad a verjem szót ly-nal, bármire képes lehetsz.
2017. aug. 2. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
A kutyák/a legtöbb állat érzi, ha egy embert ingerült, feszült, ideges, és az állat is átveszi a viselkedést. Ne csak a lóval legyél kedves, egymással is legyetek kedvesek! Meg mindenkivel!
2017. aug. 2. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig olykor oda kell csapni. Mert csak a fejedre fog nőni. Egymás között is így rendezik le. Ha így halad, ő fog feletedd állni a rangsorban. Azzal, hogy megsimogatod, nem érsz el sok jót. Olyan, mintha egy gyerek rosszalkodna, és te nem hogy rászólnál, hanem még meg is erősited. Nem kell szétverni a lovat nem erről van szó. De hidd, amit te oda csapsz neki, az semmi egy másik ló rugásához képest. Nekem is van csikóm, igaz ő kisebb. Szelíd, aranyos. Van mikor rájön a bohócodnék és akkor az anyjára ágaskodik, vagy ép olyanja van és megcsípi a másik lovat. Minket nem csípked, de múlkor próbálta Visszakézből kapott egy pofont és erősen rászóltam. Aztán nem csinálta többet. Az állítkínzás nem itt kezdődik. Nem megverni kell.
2017. aug. 2. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok állatkínzó, az állatkínzás nem egyenlő egy pofonnal. Nekünk is van a családban ló, és van amikor nyűgösködik, ok nélkül harap, csíp, elrántja a fejét mikor a kantárt akarom tenni rá, és mikor elfogy a türelmem igenis levágok neki egy pofont. A lovardába ahova járok szintén mondják, hogy hogyha kell csapjunk oda neki egyett, mert különben nem hagyja abba, főleg, ha látja, hogy ezzel mindent megúszhat, mert békén hagyjuk. Nem azt mondom,hogy verjük a lovat, de ha már ő is bánt engem nem hagyom magam
2017. aug. 2. 17:39
 5/10 A kérdező kommentje:
De a suttogok sem utik meg a lovukat nem?
2017. aug. 2. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nincs ott filmes stáb, és odacsíp a ló a boxban, jaj, dehogynem kever le neki egyet. plusz a körbekergetés a karámban is csendes agresszió, hiszen arról van szó, hogy ha a ló hagy mindent, és csendeskén elvan, nem kell rohannia, és eltűnik az idegi nyomás. Most van nagykamasz korában, hidd el, ilyenkor a ménesben is kapnak rendesen. Feszegeti a határait, ha nem mutatod meg, hogy hol van a kerítés, át fogja szakítani. Képzeld úgy el, mint a villanypásztort. Ha csak ott van a közelében, semmi nem történik. Ha piszkálja, rágcsálja, jön a 12/25 V. Ezt csinálod te is a pofonnal. De ha nem akarod ütni, üvölts rá egyet, hogy NEM! Ha folytatja, durr a saller. Meg fogja tanulni, hogy mi az a nem.
2017. aug. 2. 18:29
 7/10 anonim válasza:
Ezer bocsánat mindenkinek, ezt a kérdést nem rubin88 (tesóm) írta ki, hanem én, kíváncsi voltam a válaszokra, ez egy ismerősöm régi története. Ne írjatok neki privátban, csak itt nem tudtam bejelentkezni!
2017. aug. 2. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Minek vesz lovat aki nem ért hozzá?
2017. aug. 2. 21:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem én írtam ki! A tesóm hülyesége volt...
2017. aug. 2. 22:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem kérek válaszokat!
2017. aug. 2. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!