Mivel tudnám fényesebbé tenni a lovam szőrét? És "növeszteni" a sörényét?
Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 14:11
1/3 anonim válasza:
A lenmag állítólag fényesebbé teszi a szőrt, egy marokkal lehet az abrakába tenni naponta.
A sörény tapasztalatom szerint az egyedtől függ, hogy milyen - a lovardában, ahová jártam, volt olyan ló, aminek mindent megadtak, de a sörénye és a farka kritikán aluli módon nézett ki, és volt olyan, amelyiküknek gyönyörű, dús volt az összes hosszú szőre, pedig semmi extrát nem kaptak. Ráadásul mindkét ló azonos fajtájú volt.
2/3 anonim válasza:
Mi az ilyen "semmisérója" lónak adunk Márton Zsófi-féle blof keveréket a patájára, és azt vettem észre, hogy ez az első szezon, mikor rendesen lehet fonni-bogyózni. Ezt én a helyedben kipróbálnám, az sem hátrány, ha erősebb patái lesznek :)
3/3 anonim válasza:
Adhatsz neki olajat, sima étolajtól kezdve a lenmagolajig, pénztárca függvénye.
A sörény kérdés nehezebb, mert nem mindegy, miért kéne növeszteni. Ha kidörzsölte, és nincs is neki épp, előbb a dörzsölés okát kell megszüntetni, mert újra ki fogja dörzsölni. Ha csak le lett nyírva, akkor vitaminok, gyógynövények, talán biotin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!