Ha egy ló beszorít titeket a boxba, mit csináltok?
Első: ez nem vicc, ha másból nem ért, arrébb kell pakolni, még a bőre árán is.. Az meg, hogy a gondozója ért hozzá... 8 év után harapott fejbe a ló, akivel napi kapcsolatban voltam. Az volt az egyetlen mákom, hogy a barátnőm ott volt, és amikor beestem a sarokba az ütéstől, ostorral kergette el a lovat, mert már emelte a mellső lábát, hogy lecsapjon. És igen, ez volt az a pillanat, hogy álló remegőre verte, hogy felfogja azzal a szikla agyával, hogy ezt nem teheti meg. Azt, hogy anyum mit szólt, mikor hazaértem a szétnyirbált fejemmel, hagyjuk.... De még lovazom :D És amit ebből a lóból tanultam, azt lehet hasznosítani, mert azóta szívatásban nem sok újat tudnak mutatni :D
De amit tanácsolok, hogy mindig legyen helyed és utad, akármennyire aranyos, akármekkora a bizalom. Ha nem is ellened megy, csak megijed, a ló a saját érdekeit nézi. Utána lehet, hogy megszagolgat a szalmán, hogy veled meg mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!