Sörényfonásnál ti mit csináltok a kis babahajakkal, amik kilógnak?
Szerintem nincs olyan trükk, amitől egy éjszakát normális állapotban kibír egy fonás. Vagy ne fonj azokra a számokra, amiker nem muszáj (ha már úgyis át kell feonni), vagy fonj egyszerűbbet - vagy fonasd be a kölykökkel :D (aztán majd feltűzöd/varrod, ahogy szoktad).
Én vastag fonatokat (dutch) csinálok nedves sörényből, felnyomom oldalra és odavarrom, ez így tart egy darabig, de másnapras szerintem ennek is vége lenne.
Hol gumizom, hol cérnázom. Bár újabban gumival, mert a cérnát is szétbombázzák egy idő után. Levágni én is láttam már pár embertől, de ugyanaz a bajom, mint a tépéssel: kinő, és akkor megint ott vagyok, hogy tele van az egész 1-3 cm-s kis darabokkal, amiket nem lehet belefonni.
Most a hajzselén gondolkodom, hátha az bejön. Bár a minap kipróbáltam, hogy ha megvannak a bogyók, slaggal agyonlocsolom, így szépen bentmaradtak. Bár lehet, hogy a jószág volt rendes, és nem macerálta :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!