Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Első lónak csikót szeretnék...

Első lónak csikót szeretnék venni!?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 14.5 éves vagyok!

első lónak egy csikót szeretnék venni, amit az egyik tanyáról átvinnék egy másikra bértartásba! Rideg tartásba lenne mindene ott meglenne.Nagyon szeretem a lovakat ,és szerintem ha kicsi kora óta velem van, akkor jobban hozzám szokna:) később fizetném a belovaglását, amiben énis részt vennék. Edzőm mondta (profi) hogy már simán lehetne lovam mert olyan szinten vagyok..ugratni szoktunk, voltam már versenyen,Mostanába minden szabadidőmet a csikó-ló tanulására fektetem, tanulom a föbb betegségeket, oltásokat :) első lónak lehetne egy csikóm? :)

2017. ápr. 22. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha szabad kérdezni mit dolgozol 14 évesen? Mert a diákmunkához kicsi vagy, 16 év alatt diákszövetkezet még nyáron, szülői engedéllyel sem áll szóba veled. Meg suli időben hogyan oldod meg?
2017. ápr. 24. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Baratnommel dolgozunk a tanyan😉 ahova jarok lovagolni
2017. ápr. 24. 20:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Hetvegente megyek +2 nap hetkoznap
2017. ápr. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!