Miért akar minden zöldfülű belovagolatlan nyers csikót venni első lónak, ha fogalmuk sincs, hogy kell belovagolni egy lovat?
1) mert a nyers csikó olcsó
2) mert a sok lovas idilli lányregényben , meg sorozatban olyan könnyűnek tűnik megszelídíteni a vad csikót és az ezen nevelkedett lovas kislányok úgy gondolják nekik is menni fog csak szeretni kell a lovat és ő viszont szeret és a hátára enged és majd együtt nyargalnak a zöld mezőn
3) faluszéli parasztfiúk/lányok úgy gondolják, hogy a falu másik végén lakó Jóúzsinak sikerül, akkor neki is, de a Jóúzsi se belovagolja a lovat, hanem beüli/betöri és eltűri a hátán
5-ös válaszadónak adok igazat. Többi nekem felvágósnak tűnik,illetve lenézőnek. De ezzel most nem kötözködni akarok.
Nekem van 2 csikóm, születésüktől fogva nálam vannak. Az egyik kanca aránylag könnyen kezelhető volt kiscsikó
korától, csődörrel természetesen több gond volt/van, de kezelhető. Fiatalok még 2-3 évesek, tanulékonyak, fogékonyak csak foglalkozni kell velük. És nem vagyok szakképzett meg semmi még is boldogulok, sőtt. Úgy hogy nem kellene lenézni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!