Lovam patájától elvált a fölötte lévő rész. Mit tegyek?
Hogy mivan?
Mi vált el mitől pontosan?
Minek tartasz lovat ha a ló testrészeit sem tudod?
Mindegy... hívj állatorvost de tènyleg. Vagy kovácsot.
Bár nem értem pontosan hogy mi is vált el mitől de súlyosnak hangzik.
Mármint a párta elvált a patájától? O.O Mégis mit követtél el ellene, hogy ez történt? Nem vettél észre egy savós patairha gyulladást?
Kovács+állatorvos, nagyon nem hangzik jól a dolog, meg kell nézetni szakemberrel!
Én se értem mi történt. Tehát most látod a csontot a pata helyén, az meg levált? Vagy a pata alsó része egy vastag csíkban leesett? Vagy...?
Akármelyik, egyik sem hangzik jól, bár az előbbit lehet, hogy csak az altatás tudja majd "orvosolni", erre készülj.
Íme az iskolapéldája mi folyik a világban, emberek.
A kígyótartáshoz külön engedély kell, de lovat bármilyen hülye tarthat...
A "legjobb" amit tehettél, hogy kiírtad egy internetes kérdező-fórumra, hogy mitévő légy, nulla problémafelismerő és megoldó készség, nem is értem, hogy boldogulsz az élet más területén, 'kedves' kérdező. Legjobb megoldás a gyakorin kérdezősködni és várni, hogy megsimogasson a jézuska, ahelyett, hogy felemelted volna a cuki mobiltelefonodat, és azonnal hívtad volna az állatorvost... Mert a GYK-n biztos mindenki sokkal jobban ért a lovak ellátásához, mint egy állatorvos, pláne látatlanban!
Csak "gratulálni" tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!