Telivérnek nagyon fontos, hogy legyen külön box/istálló? Nem elég ha van egy 3 falas rész (1 oldala teljesen nyitott), ahová eső esetén be tud menni?
de elég, nekem is telivérem van, 2 évig olyan helyen tartottam ridegben, ahol beálló sem volt, semmi baja nem lett, nem fázott!
de ugye nem most akarod kitenni istállóból hirtelen? mert a fokozatosság itt is fontos. azonban ha nyár óta kint van akkor nem kell neki istálló, úgy fog bundát növeszteni. meg persze úgy is kell etetni télen.
Köszönöm szépen válaszod! még mindig pesten van, most fog a napokban haza jönni. Alagon van tartva. Nagy boxban:\
Napok óta helyet keresek neki, most valószínűleg egy szép istállóba fog kerülni, boxal. Csak a végső esetben megy arra a helyre.
most is ki lehet szoktatni még szerintem boxból (bár ezért mások lehet, hogy megköveznének) éjszakára takaró, és kis biotin, ami serkenti a szőrnövekedést. most még szerintem megoldható, nincs olyan hideg, 2-3 hét múlva már gáz. nagyon hamar megbundásodnak ám! (én szeptember elején vettem 2 éve és azonnali herélés után került ridegbe)
én is alagon vettem, sok boldog évet kívánok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!