Mennyibe kerül egy ló ellátása? Hogyan kell tartani (etetése stb. )? Van még több kérdés is.
Ha ezeket a kérdéseket magadtól nem tudod megválaszolni, akkor még inkább ne vegyél lovat. Ez nem olyan dolog amibe mindenféle tudás nélkül bele lehet vágni. Először döntsd el, hogy milyen célra szeretnéd használni. Ha lovagolni/kocsizni szeretnél, akkor először inkább keress egy lovasoktatót, aki megtanít az alapokra (ami persze nem rövid időszak, így lesz időd végiggondolni, hogy tényleg szeretnél-e lovakkal foglalkozni). Ha meg csak úgy "mert tetszik" alapon kéne a ló, 2 hetente kijárni hozzá fél órára, akkor inkább fogadj örökbe egyet az állatkertben.
De ha mindenképpen lovat akarsz venni (ennyi tudás mellett kb fél évre, utána mehet vágóba) akkor keresgélj a régebbi kérdések között, mert ez egy olyan kérdés, amit naponta föltesznek itt.
1 válaszoló
honnan veszed, hogy lovagolni sem tud?
és miért nem tehetne fel ő is kérdéseket
én olvastam itt a gyakori kérdéseken, hogy egy lótartása egy hónapra20-25 ezer
a bértartás költsége pedig szerintem 30ezernél kzdődik
3 a nyereg kantár meg ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!