Jártatógépben hagytam a lovamat?
Otthon tartom a lovamat es van egy jartatogepunk (azert mert tobb lovunk is van es nincs idom mindegyiket lelovagolni edzes utan)
Es lovaglas utan betettem a lovat a jartatogepbe es bementem a hazba inni
Teljesen elfelejtettem a lovat kivenni a gepbol es csak 2 ora mulva dobbentem ra hogy a lo meg bent van
Gyorsan kirohantam es visszavittem a boxba
Ettol lehet neki baja?
Igen igaz hogy nem ti fogjatok az allaspontomat megvaltoztatni de koszonom a valszt 59-es!
Ha lesz idom/kedvem akkor neha majd pucolok lovat meg ilyenek de ez mar tartozzon ram...
Utolso pedig mar nem veszem a fardsagot hogy leirjam azt amit mar ezerszer leirtam...
Sajnallak hogy ennyire nem sikerult felfogni hogy mi volt az EREDETI kerdes es erre te mit valszoltal illetve mit kellett volna valaszolnod...
Annyi pénze van de helyesírási szótárra nem futja. Valaki dobja meg egyel ;)
Amúgy meddig vagy még hajlandó itt kamuzni te szerencsétlen...
Ki a f***sz hiszi ezt a lovardás olajkutas sz"rrt el??
Nem tudom olvastad-e de felig izraeli vagyok szoval szerintem a magyar helyesirasom meg igy is jonak mondhato...
Tovabbra sem kivanok valaszolni a kamus megjegyzesekre
Mellesleg "dobja meg valaki EGGYEL"
Nem tudom kinek nem futja szotarra...
#64 egyel, egy "gy"
minden, amiben az egy szó benne van, egy 'gy".
Mássalhangzónyújtás
Kezdem nem erteni most akkor egy kamus hazug vagyok vagy egy izraeli bevandorlo?!
Lehet tenyleg jobb lesz ha nem sullyedek egy bizonyos szint ala a tarsalgasaimmal....
Kettő az egyben vagy úgy látszik.
Vagyis konkrètan egy otthon ülő kislányka akinek se lova se olajkutja nincsen csak unalmaba kamuzgat itt.
pedig ez az oldal nm azert van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!