Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Jártatógépben hagytam a lovamat?

Jártatógépben hagytam a lovamat?

Figyelt kérdés

Otthon tartom a lovamat es van egy jartatogepunk (azert mert tobb lovunk is van es nincs idom mindegyiket lelovagolni edzes utan)

Es lovaglas utan betettem a lovat a jartatogepbe es bementem a hazba inni

Teljesen elfelejtettem a lovat kivenni a gepbol es csak 2 ora mulva dobbentem ra hogy a lo meg bent van

Gyorsan kirohantam es visszavittem a boxba

Ettol lehet neki baja?

2016. dec. 30. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
100%

És hol volt a lovászod? Vagy ő nem nyúlhat a lovadhoz, hogy visszavezesse a helyére?

Meg ha már így felvitte az isten a dolgod, hogy saját lovászod van, aki utánad elpakol, akkor kéne lenni annyi tudásodnak, hogy nem lesz baja a lónak. De már megint úgy látszik, hogy akinek pénze van, annak esze nincs.

2016. dec. 31. 21:54
 12/74 A kérdező kommentje:

Csak megkerdeztem hogy van-e baja mert en FOGLALKOZOK a lovammal ez egy kis baki volt aminek a kovetkezmenyei ERDEKELNEK ergo a lovam is erdekek szoval KEPES VAGYOK LOVAT TARTANI

A lovasz addig eppen egy uj istalloreszt epitett es en mondtam neki hogy majd en ki hozom a lovat ezert o tovabb barkacsolt es azt hitte hogy en mar behoztam a lovat

Onann is latszik hogy torodok a lovammal hiszen jartatogepet,istallot,legelot,patamosot epitettunk nekik ami nem keves penz de megcsinaltuk hiszen a lovaik jolete fontos nekem

2017. jan. 1. 15:30
 13/74 anonim ***** válasza:
100%
Íme egy senkiházi pénzes csemete,akinek esze semmi a szakmához,de pont annyira elég h lezüllessze a lovastársadalmat.
2017. jan. 1. 19:15
 14/74 anonim ***** válasza:
94%
Nálam,vagy normális lovasoknál (LOVASOKNÁL) lovaglás után a ló,felszerelés rendbetétele az első,addig még ez nincs meg,nem megyek be,nem iszok,nem fekszek le stb.. Pedig nincs külön egy román kisinasom akit ugráltathatok. Szóval magyarázat továbbra sem elfogadható,én ezt ki se írtam volna,helyedben szégyellném a pofámat.
2017. jan. 1. 19:18
 15/74 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress egy lovardát, ahol HA VAN IDŐD akkor lovagolsz egy órát, és ott ELPAKOLNAK utánad, LESZERELIK a lovat utánad, és nem utolsó sorban NEM felejtik kint, berakják a helyére, hogy pihenhessen.
2017. jan. 1. 23:07
 16/74 anonim ***** válasza:
93%

Onann is latszik hogy torodok a lovammal hiszen jartatogepet,istallot,legelot,patamosot epitettunk nekik ami nem keves penz de megcsinaltuk hiszen a lovaik jolete fontos nekem

A jártatógép nem a lóval való törődés, hanem annak ellentéte kicsibogár, a sz.rom le majd a gép megcsinálja eset. A patamosó, egy betonteknő lefolyóval meg csappal, khm, ez nem túl nagy dicsőség mellesleg nem is drága. Az istálló, legelő alap. Ráadásul nem te fizetted hanem apuci/anyuci, neked közöd nincs hozzá. Továbbra is áll az elkényeztett hülye csitri teória.

2017. jan. 2. 10:34
 17/74 anonim ***** válasza:
91%
Nem az a TÖRŐDÉS, hogy a hátsóm alá nyergelnek, lovagolok, és a lejártatást, már gép vagy lovász csinálja. Hányszor voltál csak úgy ott a lónál, hogy megsimogasd, adj neki egy kis almát, vagy répát, esetleg játsz vele kint egy kicsit a legelőn? Persze nem 5 percig. Várj Kiscsillag, kitalálom. Egyszerse! Pedig ez volna a lóval való törődés. Nem csak a kemény munka, hanem a kényeztetés is beletartozik A TÖRŐDÉSBE!!!
2017. jan. 2. 11:33
 18/74 A kérdező kommentje:

Latom kitort a parasztlazadas

Lenne par kerdesem hozzatok:

Ha van mibol akkor miert ne lehetne lovaszom?

Miert nem torodok a lovaimmal ha erre SZULIEM kulon penzt is fizetnek egy embernek hogy gondozza oket? (Mert en nagyon elfoglalt vagyok es ezer mas dolgom lenne minthogy szazadszorra is lenyergeljek stb...)

Jartatogepet azert uzemeltetunk hogy a lovaknak jobb legyen es bocsanat de azt meg nem kerdeztem meg a lovaktol hogy: "Ugyan mar kedves paci azt szeretned ha en setalnek veled vagy azt ha egyedul setalnal ket kapu kozott?"

Azert en annyira nem vonnek le messze meno kovetkezteteseket a lovas tarsadalomrol hogy egy ember egyszer elfelejtette bevinni a lovat...de te tudod

A lovak magasrol lesz@rjak hogy en jatszogatok-e veluk vagy nem

En fontos ember vagyok fontos dolgokkal es erre nincs idom a lovaimnak meg erre nincs szuksege

Higyjetek el en szeretem a lovakat de a lo nem azt szereti ha a gazdacskaja sajat kezecskejevel lapatolja a ganejt es szerszamoz meg jatszik vele....ez nem kutya( akkor orul ha mozgatva van es kesz az se erdekli hogy en puculom-e vagy sem) a lenyeg hogy le legyen puculva

Sokkal fontosabb hogy megfelelo korulmenyek kozott tartsuk a lovakat minthogy babusgassam egy osszetakolt budos koszos istalloban (amit nem mellesleg NEKEM KELL TAKARITANI)

Na mi erre fizetunk egy embert es igen nem titkolom en es a lovaim jolete miatt is

En nem szaladgalok ostoba repabotokkal a kezemben es parellizek meg csatlakoztatok nagyban...

Es most sokan megint el fogjatok kezdeni hogy huuu milyen vagyok de en a lovaim jolete miatt

SARKANTYUVAL lovaglok mivel ez sokkal kimeletesebb nekik mint ahanyan nehanyan csinaljak hogy oldalbarugjak haromszor

NAGYKANTARRAL lovaglok mivel ez is sokkal kellemesebb a lovaknak (persze megfelelo hasznalat melett ezt mar emlitenem se kell) mintha a kis mittudomen kicsoda aki egyebkent nagyon szereti a lovat es ezert o csak zabla nelkul lovagol meg nyereg nelkul de ha befejezte a lovaglas akkor visszakerul a lo a putriba ahol eltolt napi 20 orat a kicsi sotet boxban

Mindezekkel en csak azt szeretnem kifejezni hogy en nagyon sokmindent megteszek a lovaimert kozvetlen vagy kozvetett modon (ez a lo szemszogebol nezve mindegy is hogy ki) es igen nekem tenyleg keves idom van rajuk de mivel szeretem oket ezert fizetunk vkinek hogy gondoskodjon olyanokrol amik nekem mar az egyeb elfoglaltsagaim miatt nem fernek bele...

Kerdem en:

MI EBBEN A NAGY BUN?

2017. jan. 4. 20:49
 19/74 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj elhiszem hogy sok dolgod van... Első kérdésre az égvilágon semmi baja nem lesz annyi sétától..szerintem se kell rögtön nyakmadzagal,meg répabottal bóhóckodni.. De igen is érdekli a lovat ki foglalkozik vele,hogy foglalkozik vele ,mennyitt foglalkozik vele így lesz ló és lovas között kötődés ami lovaglásnál VERSENYZÉSNÉL IS Fontos.. Lehett velük játszani terepre menni nem muszáj rögtön parellizni.. Majd ha időd engedi próbáld ki..
2017. jan. 4. 22:54
 20/74 anonim ***** válasza:
60%
Még a végén a Szülei pénzén felvesznek még egy románt akinek a feladata a lovak szeretgetése lesz. 😃
2017. jan. 4. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!