Ha saját lovam egy lovardában bértartom, ugye az engedélyem nélkül nem lovagolják?
Ajajj, ettol tartottam. Mindenkinek köszönöm a választ. Legjobb ha szerzek egy saját telket ahol tobbed magával tartom szegény párát.
Nem tudom hogy lehet idegen kovat csak igy kivinni lovagolni. Nekem merszem bemnkenne, de van aki megteszi...
Szia!
Én is ettől féltem a legjobban.
Mikor elvittük a lovamat bértartásba, első fél - 1 évben szúrópróba szerűen jártam ki, ha ráértem, akár délelőttönként is, és mindig valahogy furán raktam le a cuccaimat, hogy észrevegyem, amikor nem úgy van. Szerencsére semmi ilyesmi nem történt, amúgy is kicsi hely, családias, és itt semmi nem marad titokban. :D Most már teljesen megbízok bennük.
Hat... sajat peldat hozok. A lovunkat nem lehet felkantarozni, felcsapja a fejet, ellenkezik. Kb 2 honapja kezdte, elotte pedig meg volt tanitva, hogy rakja le a fejet, le kellett hozza hajolni, hogy felkantarozd.
Most babavaras miatt nem fogunk helyet valtani, de amint lesz lehetosegem ujra lovagolni es foglalkozni a lival, akkor visszuk mashova, addig a ferjem livagolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!