Lovardákkal probléma? Mi legyen a megoldás illetve miben lehet segíteni?
Te nem keresel fészen is felesben lovat? Annyira ismerős a neved, mintha ott láttam volna.
Amúgy szerintem borzalmasan egyénfüggő, hogy kinek mi tetszik. Nem lehet egy sablont ráhúzni egy lovardára sem. Ami nekem megfelel az másnak sznob, ami nekem sznob, az másnak tökéletes. Amire én azt mondom ide soha a büdös életbe, más azt mondja, hogy uristen ezer éve ezt keresem.
Felesben keresel? Vagy lovas iskolát? Mert sok helyen van több edző is, érdemes kipróbálni, hogy kinek a stílusa fekszik neked. Én van akivel nem tudok együtt dolgozni, mert borzalmasan türelmetlen, mások szerint pedig félisten. Ki kell szűrni, hogy TE mire vágysz.
Hogy miért csinálják? Mert pénz van belőle és, hogy miért rosszul? Mert a tudás a legtöbbeknél véget ér valahol és ezt el kell rejteni.
Merre keresgélsz amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!