Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lótartók figyelem! Tudtok...

Lótartók figyelem! Tudtok tippeket adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Magamrol:12/lány vok.Lovaglásba most kezdem a vágtát.

Kérdés:az van hogy lesz hamarosan lovam bértartásba.Az érdekelne hogy akkor majd bármikor kimehetek és futoszárazthatom vagy rám szolhat az edzőm hogy ne?meg (a lovarda mögött van egy füves hely(nem karám)oda elvihetem vezetőszáron sétálni egyedül ha a szüleim megengedik?És bármikor ahol van hely elkezdhetek lovagolni?vagy nem?

Ezeket pls válaszoljátokmeg

1.hogy megy a rutinod pl ha kimész hozzá?

2.Volt már olyan helyzet hogy valamit nem engedett meg amit akartál a loval?

3.Hány évesen kaptál lovat?

4.Ha még ilyen kisebb voltál 12,13,14 esetleg 11 akkor kivel mentél ki a lovadhoz?

A normális válaszokat előre köszönöm szépen!😀

2016. okt. 3. 16:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
2.és 3. Válaszolonak köszönöm!(a többinek is)jó igazatok volt nem lovagolok még nagyon jól de akarok próbálkozok😄
2016. okt. 4. 07:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Az igazi lovas soha nem mondja magáról, hogy jól lovagol. Erről lehet megismerni! :-) Mindig mosolyogtam, ha vki azt mondta, ő tud lovagolni, amikor ült a lovon pár alkalommal. Megmondom a frankót, én tuti nem vennék lovat egy kislánynak, ne haragudj. Szerintem felelőtlenség.
2016. okt. 4. 07:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Kérlek ne bánsatok már az az én dolgom hogy lesz vagy se.Ja ésvutolso előttinek mondom tegnap tanultam meg stabilan vágtázni😄ennyit érsz
2016. okt. 5. 18:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Hahahahahaha, hihihihihihihi. Fúúúú. Ilyen jót régen nevettem. 😃😃😃😃😃

1. Nem a TE dolgod, hanem a SZÜLEIDÉ.

2. Egy nap alatt nem tudsz megtanulni stabilan vágtázni. Mese habbal. 😃😃😃😃

Nekem akarod bemagyarázni? 22 éve lovazok, és 18 éve oktatok.

Stabilan az tud megtanulni vágtázni, aki rendszeresen csinálja. Annak sem egy nap.

2016. okt. 5. 23:40
 15/22 A kérdező kommentje:
Minden nap lovagolok.már akkor is megyegetett de nem stabilan
2016. okt. 6. 07:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Kicsi szívem, az, hogy állítólagosan stabilan ülsz, az annyit jelent, hogy nem esel le. Ez azért édeskevés. Lovagolj még 10 évet napi szinten és kapizsgálni fogsz valamit a lovaglásról. :)
2016. okt. 8. 10:29
 17/22 anonim ***** válasza:

Minden nap lovagolsz, a szüleid meg tanulnak és írják a leckéid. 😃

Biztos kitűnő tanuló vagy!

2016. okt. 8. 11:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Idefigyeljetek ne piszkáljatok hogy jaj de jó tanuló lehetsz blablabla......Jó tanuló vagyok.És először kedves utolsó válaszolónak mondom hogy saját házad táján söpregess.És kérek mindenkit hanyagolja azt hogy édesem,kicsi szivem stb...MERT NEM VAGYTOK CSALÁDTAGJAIM
2016. okt. 10. 18:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Jaj Édesem. Ne kapd már fel a vizet, mert nem kapsz lovat!
2016. okt. 11. 00:03
 20/22 A kérdező kommentje:
Azthittem a mai emberek egy kicsit is értelmesek😂😂😂
2016. okt. 11. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!