Lovat venni jó ötlet?
Istenem hogy milyen nyomorék emberek válaszolnak! Nem tudom hogy ti mibe vagytok komolyan...Szánalom. Nem kioktatást kért a kérdező, hanem normális választ. De ha ti nem tudok normális választ írni akkor ne is írjatok.
Nem tudom miért kell bántani nem a ti bajotok..Azt csinál a szüleivel amit akar. Véleményre kíváncsi nem a helyesírásra :@ Szánalom egy népség.
Kérdező: Ha ti úgy gondoljátok a szüleiddel hogy lovat vesztek..akkor csak tessék.. ha bírjátok anyagilag fizikailag, és nem lesznek elhanyagolva..
Nem lovagolhatsz 9 éve ha még csak 13 vagy,4 évesen max sétálni ültél fel a pónikra.Ha van 80-90 ezer Ft-otok havonta lovakra akkor igenis sok pénzetek lehet,hogy lehetnek a szüleid lovasedzők 2-3 éves lovas múlttal?Persze higyjük is el hogy vettetek most kapásból két lovat,a csődört meg ellovagolod te ilyen hozzáállással.
KAMU
Képzeljétek lovagolhat 9 éve én 4 évesen kezdtem NAGY lovon lovagolni.A egy nyomorékok ők se írnak helyesen és nem azt kérdezte vállszolok e hogy hogy kell ki oktatni.igen is lovagolhat 9 éve.
Kérdező
Nekem majd tavasszal vagy késöb lesz lovam de nagyon sok sikert és legyél büszke hogy neked lehet lovad :D.De legyen elegendő időd rá ne legyenek el hanyagolva és ha még mozgatva és ápolva is vannak RENDESEN akkor jó.NAGYON SOK SIKERT remélem nekem is lesz.
Tapancs24!
Sürgősen kezdj el forgatni egy helyesírási szótárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!