Melyik a jobb? Tapasztalt embertől.
A forgács vagy a széna?
( Melyik az ólcsóbb és melyik a jobb?)
Az utolsónak volt annyi esze hogy értelmezze amit a kérdező írt. Habár talán szalmát akart írni, de bármi lehet, még nyári szünet van.
Alomnak a forgácsot nem szeretném, láttam már, ott elég undi volt, mondjuk nem is hegyekben állt a lovak körül A legjobbnak a fapelletet tartom de sajnos nagyon drága. Olcsó és jó megoldás a szalma. Néha használok fűrészport, de csak szalma alá, nagyon szuper az is.
Két lovam van itthon tartom őket nálunk az vált be hogy fűrészport szórok le de csak egy vékony réteget mert nagyon jó nedvszívó és erre rakom a szalmát. Legjobb a búza és zabszalma. Az árpaszalmátòl vakarózik.
A szénát etetjük a szalma aljnak való. De pl én szalmát is etetek. Jò a magas rosttartalma miatt. Éjjelre rakok be nekik 2 bála szalmát reggelre azt átválogatják nagy részét megeszik. Reggel kiszórom a maradékot alájuk. Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!