Hogy tudnék 12 évesen pénzt szerezni lóra?
Figyelt kérdés
Nem több százezerre gondoltam, elég lenne mondjuk havi 5000 is, akkor valamennnyit bele tudnék adni egy lóba és a szüleim is látnák, hogy tényleg nagyon szeretnék egy lovat. Valahogy lehet ilyenkor pénzt szerezni?2016. aug. 26. 22:25
11/18 anonim válasza:
Tehát 2-3 naponta kimész azt megnézed , lovagolsz aztán vissza a boxba ? Az ilyen lovak bokrosodnak meg meg megőrülnek mert nem mozognak eleget és kap kaját meg minden de meghülyül ...
12/18 A kérdező kommentje:
Ki szokták vinni minden nap a legelőre a lovakat ebbe a lovardába, szóval mozognak
2016. aug. 26. 22:47
13/18 anonim válasza:
Akkor gondolom tudod, hogy a bértartás is pénzbe kerül...soook-sok pénzbe. Számolhatsz úgy havi 40-et rá....És ne betegedjen meg a paripa, mert az nagyon sokba fáj.
14/18 anonim válasza:
Ezt mondják de mikor jártam lovagolni megkérdeztem mehetek -e az egyik lovon azt mondták senki hozzá sem nyúlhat mert az bértartásba van és valakié. Nem egy lovardába ez van . De ezt gondold át nyilván 12 évesen makacsul kitartasz az igazad mellett de nem hiába akarnak leveszélni és szerintem is majd ha nagyobb leszel és jobban tudod merlegelni a dolgokat . Segítségképp irtam nem kötekedni.
15/18 anonim válasza:
Napi 2 ilyen hülye kérdés van és még mindig ennyi időt pazaroltok rá ,feleslegesen tépitek a szátokat egy ilyennek...
16/18 anonim válasza:
Gondold át. Iskola, plusz dolgoznál. Akkor mikor lesz időd a lóra?
17/18 S.Marcsy válasza:
Figyelj, én is imádom a lovakat életem egy része. (14/L) De elgondolkozok azon hogy majd ha megkeresem rá a pénzt kicsit nagyobb koromban és elbirom tartani akkor v eszek addig meg eljárok lovagolni, nállnuk ingyen van nekünk, de cserébe ugyanugy trágyázni kell felsöpörni z istállot, és én ezt szeretettel teszem! Ugyanugy veszem a samponokat a nyeregszappant a fésűket a nyeregalátétet amint hozzátudok jutni egy kis pénzhez amit a fóli8ában összeszedtem. Lehet parasztmunka de az a 3000Ft egy nap jó mert 3 nap és megvan egyjó kis nyeregali ;) Gondolkozz el várj még és majd ha dolgozol normálisan majd akkor vegyél, addig pedig csak járj lovagolni :) Ahova persze nem csak azért mész hogy felülsz a lóra lovagolsz majd leszálsz hanem felnyergeled a boxát kitakaritod hogy lássák hogy szereted csinálni, és segítesz amiben tudsz! :)
18/18 anonim válasza:
Leginkább nyári diákmunkával.
Bár szerintem, ha a szüleid látják, hogy örömmel teszed a dolgaid és a tanuláshoz is nagyobb kedved van, ha lovagolhatsz, akkor úgyis segítenek amit tudnak, akár még egy ló megvételében, eltartásában is.
Mégis inkább azt kérném a helyedben, hogy segítsenek abban, hogy edzővel akár napi rendszerességgel lovagolhass. Ez hasznosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!