Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy tudnék 12 évesen pénzt...

Hogy tudnék 12 évesen pénzt szerezni lóra?

Figyelt kérdés
Nem több százezerre gondoltam, elég lenne mondjuk havi 5000 is, akkor valamennnyit bele tudnék adni egy lóba és a szüleim is látnák, hogy tényleg nagyon szeretnék egy lovat. Valahogy lehet ilyenkor pénzt szerezni?
2016. aug. 26. 22:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Tehát 2-3 naponta kimész azt megnézed , lovagolsz aztán vissza a boxba ? Az ilyen lovak bokrosodnak meg meg megőrülnek mert nem mozognak eleget és kap kaját meg minden de meghülyül ...
2016. aug. 26. 22:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Ki szokták vinni minden nap a legelőre a lovakat ebbe a lovardába, szóval mozognak
2016. aug. 26. 22:47
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Akkor gondolom tudod, hogy a bértartás is pénzbe kerül...soook-sok pénzbe. Számolhatsz úgy havi 40-et rá....És ne betegedjen meg a paripa, mert az nagyon sokba fáj.
2016. aug. 26. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Ezt mondják de mikor jártam lovagolni megkérdeztem mehetek -e az egyik lovon azt mondták senki hozzá sem nyúlhat mert az bértartásba van és valakié. Nem egy lovardába ez van . De ezt gondold át nyilván 12 évesen makacsul kitartasz az igazad mellett de nem hiába akarnak leveszélni és szerintem is majd ha nagyobb leszel és jobban tudod merlegelni a dolgokat . Segítségképp irtam nem kötekedni.
2016. aug. 26. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
40%
Napi 2 ilyen hülye kérdés van és még mindig ennyi időt pazaroltok rá ,feleslegesen tépitek a szátokat egy ilyennek...
2016. aug. 27. 06:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Gondold át. Iskola, plusz dolgoznál. Akkor mikor lesz időd a lóra?
2016. aug. 27. 11:18
 17/18 S.Marcsy válasza:
Figyelj, én is imádom a lovakat életem egy része. (14/L) De elgondolkozok azon hogy majd ha megkeresem rá a pénzt kicsit nagyobb koromban és elbirom tartani akkor v eszek addig meg eljárok lovagolni, nállnuk ingyen van nekünk, de cserébe ugyanugy trágyázni kell felsöpörni z istállot, és én ezt szeretettel teszem! Ugyanugy veszem a samponokat a nyeregszappant a fésűket a nyeregalátétet amint hozzátudok jutni egy kis pénzhez amit a fóli8ában összeszedtem. Lehet parasztmunka de az a 3000Ft egy nap jó mert 3 nap és megvan egyjó kis nyeregali ;) Gondolkozz el várj még és majd ha dolgozol normálisan majd akkor vegyél, addig pedig csak járj lovagolni :) Ahova persze nem csak azért mész hogy felülsz a lóra lovagolsz majd leszálsz hanem felnyergeled a boxát kitakaritod hogy lássák hogy szereted csinálni, és segítesz amiben tudsz! :)
2016. aug. 27. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább nyári diákmunkával.

Bár szerintem, ha a szüleid látják, hogy örömmel teszed a dolgaid és a tanuláshoz is nagyobb kedved van, ha lovagolhatsz, akkor úgyis segítenek amit tudnak, akár még egy ló megvételében, eltartásában is.

Mégis inkább azt kérném a helyedben, hogy segítsenek abban, hogy edzővel akár napi rendszerességgel lovagolhass. Ez hasznosabb.

2016. aug. 27. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!