Hogy tudnék 12 évesen pénzt szerezni lóra?
Figyelt kérdés
Nem több százezerre gondoltam, elég lenne mondjuk havi 5000 is, akkor valamennnyit bele tudnék adni egy lóba és a szüleim is látnák, hogy tényleg nagyon szeretnék egy lovat. Valahogy lehet ilyenkor pénzt szerezni?2016. aug. 26. 22:25
1/18 anonim válasza:
12 évesen nem tudnád fizetni a kaját , helyet stb.
2/18 anonim válasza:
Szerintem erre még aludj párat. Rengeteg felelősséggel jár egy ló. Nem csak ,,van és kész". Rengeteget kell vele foglalkozni. El kell menni vele lovagolni, mivel futnia kell a lovaknak, etetni kell, meg hát nem ismeri a WC-t, szóval azt is neked kell intézni. Ápolni is kell és még lehetne sorolni.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy az egész lovat én fizetem, hanem a nagy részét a szüleim, egy kis részét pedig én
2016. aug. 26. 22:32
4/18 anonim válasza:
Egy ló baromi drága, de nem elég csak megvenni, fenn is kell tartani. Kaja, szállás, orvos stb.
12 évesen már igazán lehetne annyi eszed, hogy felmérd: ha nem vagytok milliomosok, akkor irreális dolog elvárni a szüleidtől, hogy lovat vegyenek.
Mi elég gazdagok voltunk, de még lovagolni sem nagyon engedtek el, mert az is qrva drága, nem hogy egy saját ló...
5/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagy felelősség. Lovagolnék rajta (tudok lovat felszerszámozni), trágyáznám is, mindennek utánanéznék
2016. aug. 26. 22:34
6/18 anonim válasza:
Nem rosszindulatból de váj 4-6 évet
8/18 A kérdező kommentje:
És akkor majd milyen munka mellett lehetne pénzem lóra? :/
2016. aug. 26. 22:39
9/18 anonim válasza:
Iskola mellett felkelsz hajnali 4-5 kor megetetni és trágyázni? Utána meg mész iskolába? Vagy ezt hogy gondoltad?
10/18 A kérdező kommentje:
Bértartásban lenne
2016. aug. 26. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!