Mennyire fontos a gerincvédő?
Szerintem mindenképpen vegyél!
Nekem decathlonos van.. 5 éve vettük,de még mindig jó,mivel tépőzáras.. Inkább olyan "mellény"szerű..de előről is véd,nem csak a gerinc vonalán.
A saját kérdésedben benne a válasz: "Viszont az ördög sosem alszik..."
Igen több eséllyel kisebb sérüléseid lesznek csak.
[link] Itt a decathlon oldala. Nekem ezekből ami megvolt: 11990 ft-s rugalmas hátvédő. Ez volt a 2. gerincvédőm. Az elsőhöz képest nagy könnyedség volt hordani, mert ne melegített annyira, nem tépőzáras hanem cipzáros. De ott a másik oldala, hogy elöl nem véd.
9990 ft-s gerincvédőm van most. Ez szintén csak a hátam védi, de ezt minden ruha alá / fölé fel tudom venni, nem is olyan meleg és nagyon egyszerű felvenni. Ez minden szinten kedvencem.
[link] Először ilyesmim volt, csak annak elöl volt cipzáras része, erősebb anyagból készült. Nehéz volt fel le venni, pulcsi alá/ fölé nem fért. Nagyon nagyon meleg volt. A lóra felszállást nehezítette, mert nem tudtam a hátam begömbölyíteni. Leszállásnál, ha nem löktem jól el magam beleakadt a nyeregbe...
De egyiket se szeretném leszólni, meg agyon dicsérni. És célszerű szétnézni nagyobb lovas áruházak honlapján is. Ne a védőfelszerelésen spóroljatok.
Mindenképp fel fogom őket próbálni vásárlás előtt.
Ezen a 9 990 Ft-s gerincvédőn gondolkodtam:
illetve szintén még a 11 990Ft-s darabon:
Aztán még találtam drágábbat, de amint láttam, ez sem védi a mellkast, és 2-szer is drágább:
Az első kettő közül inkább melyiket tanácsolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!