Kérhetek fontos dolgokat az otthoni lótartásról? Vagy talán mindent átnéztem?
És mi a kérdés?
Vagy csak menő, hogy apuék végre megengedték?
Ha mindent tudsz, akkor a kérdéseidet saját magad is meg tudod válaszolni.
Csak egy apró érdekesség: az évtizedek óta lovakkal foglalkozó szakemberek mind azt mondják, hogy ahogy egyre több tudásra tesznek szert, úgy egyre inkább az az érzésük, hogy semmit nem tudnak. Te meg 5(!!!) év lovacskázás után kijelented, hogy már MINDENT tudsz :D
Amiket tudok:
-Ha kell ötkor kelek és éjfélkor fekszem,a legtöbb időmet vele tölteném.
-Imádom, szóval semmi jót és hasznosat nem sajnálok rá
-Óriási udvarunk van.
-Nem egy idegbeteg vadállat, hisz nyereg nélkül,szőrén vágtázok vele úgy,hogy a kezemet oldalra kinyújtom.;)
-Minden felszerelését megveszem(nyergem van,nyeregalátét,kantár...)
-Hétvégén,szünetben keveset lovagolok rajta,egész nap legelőn van és sohase ugratom,hogy ne menjen szét a csüdje. Mikor iskolában vagyok,akkor is ugyanúgy reggel-este kap szénát, és mikor hazaérek három óra körül,kiengedem a legelőre, meghajtom és egészen estig a legelőn van.
-Istállót tudunk építeni neki.
Ha valami fölött átsiklottam,szóljatok!:)
Még egyszer:NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!!!!!
Édes kevés vagy ahhoz hogy el tudj látni egy lovat..
Megfelelő anyagi háttér?
Takarmányozási ismeretek?
Alapvető elsősegélynyújtás?
Megvan az anyagi háttér és az elsősegélynyújtás is. :D
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat és igen hibáztam,hogy azt mondtam, hogy mindent tudok a lovakról.
Kérlek bocsássatok meg és had helyesbítsem, hogy sokat tudok a lovakról. Az első válaszadónak pedig annyit hogy amíg nem ismersz addig ne írj légyszíves ilyeneket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!