Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A dechatlon oldalán néztem...

A dechatlon oldalán néztem lovas felszerelést.Szerintetek megéri ott venni pl: kobakot? Milyen minőségű? Nincs pénzem 10 000 Ft-ra. Ötlet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 20:20
1 2
 11/16 Máté T. válasza:
A decatlon nagyon jó bolt nekem egy nadrágommal se volt gond volt amit 2 évig használtam azért nem tovább, mert elkopott meg ki is nőttem. Teljesen jó a kobak is faszán működik:D A lábszárvédő is nagyon király.
2010. júl. 4. 23:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez remek.Köszönöm a válaszod kedves T. :D
2010. júl. 5. 01:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem szeretek ilyen webáruházakból vásárolni,mivel nem látom az árút. Szóval szerintem nézz be a legközelebbi lovasboltba! :) Használtból mindenféleképpen ne vegyél kobakot,ki tudja,lehet hogy azért adják el,mert sérült,vagy mert ugye leesett a lovas benne,és már az nem jó kobak,szóval irány a lovasbolt!!:)
2010. júl. 22. 15:11
 14/16 marcipanfelho ***** válasza:
nekem minden lovaglós holmim onnan van és semmi problémám nincs velük :) 4 éve lovagolok és az összes gatyám ép, igaz a cipőm szakadozik... a kobak nem rossz minőségű, bár ha leesel, elvileg kell újat venni... én még nem estem és nem tudom vajon mi történik vele akkor :D
2011. febr. 7. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
A Decathlonba érdemes benézmi, biztos találsz jó cuccokat.Láttam lovaglónadrágot 5000 alatt, tök jól néz ki,de persze az a lényeg, hogy hósszú ideig tartson.Kobakot is néztem több féle színben, és a vásárlói véleményeket is elolvasom.Csizmát 3000 - 4000 között láttam, szóval olcsón, jó minőségűt is lehet találni.Nem mindig az 50000 - es kobakok, csizmák a szuperek.Mondjuk 500 Ft - ért se kapsz hiperszuper cuccot.
2012. jan. 7. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:
5000 - 6000 Ft - ért láttam a Decathlonban kobakot.Nem kell 10.000 - ért venned semmit ott, kivéve ha nagyon a drágákra hajtasz.Összeadtam a kobak, a nadrág, csizma árát, Kb.13.000 Ft jött ki.Ha nem sokat lovagolsz (heti egyszer - kétszer), megveheted az olcsóbb cuccokat.
2012. jan. 7. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!