A dechatlon oldalán néztem lovas felszerelést.Szerintetek megéri ott venni pl: kobakot? Milyen minőségű? Nincs pénzem 10 000 Ft-ra. Ötlet?
www.paci.hu
Az apróhirdetések között nagyon sokan hirdetnek használt, de jó minőségű holmikat, gyakran látok kobakot is.
meg a lovasok.hu-nak is van ilyen apróhirdetéses rovata, ott is nézz körül.
Nekem van egy 7 éves KÁRÓ bársonykobakom, 6000-ért vettem a helyi lovasboltban, a nadrágom is KÁRÓ az is 7 éves, akkor 9000 volt. 2-3 lovaglás után szoktam kimosni géppel, rendszeresen használom, és olyan, mintha új volna.
paci.hu-n tényleg érdemes böngészni a hirdetéseket, jó minőségű cuccokat kaphatsz olcsón.
Nekem van 2 gatyám a dechatlonból. A legolcsóbb gatya, szerintem még 6000 se volt és százszor kényelmesebb és jobb, mint a 15.000 forintos régi gatyám, ami már javában bolyhosodik. Itt lehet kapni nagyon kényelmes vékony, nagy százalékban pamut gatyát, ami nyáron szuper. Én már ezeket a bordázott nacikat fel se tudom venni harisnya nélkül úgy zavar az anyaguk...
A lábszárvédőt is nagyon dicsérik a lovas barátaim. Még nem próbáltam, de lehet, hogy fogom, mert pl. volt egy lábszárvédőm, amit kb. 3000-ért vettem és 2 évig jó volt. A következő 7000 volt, de gondoltam évekig jó lesz. Ehhez képest fél év alatt lepusztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!