Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Gerincvédőt vagy védőmellényt...

Gerincvédőt vagy védőmellényt vegyek? Miben különböznek egymástól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Egy éve kezdtem el ugratni és legutóbb átbuktunk az akadályon pontosabban az előtte lévő egy rúdon, és így már esélyünk se volt átugratni az akadályt.A ló belecsúszott az akadályba én pedig leestem. A lónak semmi baja nem lett hál istennek:) Utána egyből visszaültem és lovagoltam. Elmentem orvoshoz, ahol tovább küldtek röntgenre, egy bordám repedt. Na most mivel a családom halálra rémült, ez miatt szeretném megkérdezni ,hogy gerincvédő a jobb vagy a védőmellény? Tényleg gátol a mozgásban?

Köszönöm előre is a válaszokat!:)

2016. márc. 13. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Gerincvédőt! Az olyan, mint a teknősbéka páncélja, ráidomul a gerincedre, és nem kényszerít bele egy mesterséges egyenes tartásba, mint a védőmellény. Védelem szempontjából kb ugyanolyan.
2016. márc. 13. 17:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:)
2016. márc. 13. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A mellény nagyobb területen véd, de kényelem szempontjából talán tényleg a gerincvédő a jobb. Összességében én azt mondanám, hogy próbáld fel mind a kettőt, és mérlegelj a szerint. Szerintem mindkettő megszokható pár alkalom után, az első egy-két felülésnél viszont mindkettő rémes. Utána észre se veszed.
2016. márc. 13. 19:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen tényleg sokat segítetek!:)
2016. márc. 14. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sokkal kényelmesebb a gerincvédő, de sokkal biztonságosabb a védőmellény. Én is ugratok már egy jó pár éve, mostanara sajnos le is szoktam róla, de inkább védőmellényt hordtam. Pár alakolm után már nem is zavaró! :)
2016. márc. 14. 18:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2016. márc. 15. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
A legbiztonságosabb a felfujhatós gerincvedo melleny
2016. márc. 16. 18:22
 8/8 anonim válasza:

A felfujhatos gerincvedo egy f*s!

Egy sima gerincvedo tokeletes! Nem kell melleny...!!!

Oktato.

2016. márc. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!