A csíkom a jobb első lábán a pata hegyén jár, miért van ez, hogy lehet helyre hozni?
Szóval nem vagyok rutinos ló tartó , de mán rég szerettem volna. A múltkor anyagi nehézségek miatt az egyik ismerősöm nek el kellet h adja az 1 éves csődör csikóját, és h megszorultságában ne használják ki a lókereskedők, nevetséges árral, így én megvettem kicsit reálisabban, de beteg az egyik lába!
A jobb első lábán a pata hegyén jár! Nem fájlal i, nem sántít , ránehézkedik, meg rendesen jár szalad vele!
Ez mitől van, meg hogy lehet helyrehozni h rendesen járjon vele?
Nem patkolt, Nyerges lónak szánom, Fajtája valami keverék, lába törve nem volt
Tul fenyesek a kepek, de ahogy kivettem, hazilag kormoltek es rosszul. Azonnal kovacs! Ha aztmondja orvosi, akkor orvos! Es ahogy elottem irtak, ebbol mindenkepoen gyogypatko lesz.
Az a helyzet, higy nem az ismerosod huztak le, hanem o teged?Mennyit fizettel erte? Mert jelenleg csak tarslonak jo, lehet, hogy sohasem lehet lovagolni.
50ezer a felso plafon ami er.
Szerintem a kérdező nem írta, hogy már most dolgozik a ló, csak hogy hátaslónak akarja majd használni.
Kérdező, ha már tapasztalatlan lótartó vagy, remélem amikor vetted a lovat, nem csak azt vetted figyelembe, hogy milyen olcsón jutsz lóhoz, hanem számításaba vetted az állatorvos, kovács, stb költségeit!!! (Egy lónál ráadásul nem is kis összegekről beszélünk.) Főleg, hogy gondolom a vásárlásnál is láttad már hogy baj van a lábával.
Munkara meg nem volt fogva!
300€ t adtam erte azt is reszletre :-P Lattam h mijen a laba, nem is az olcso ara miatt vettem meg, hanem nagyon megsajnáltam a tartasi körülmenyei miatt, es ki akartam menteni arrol a hejröl .. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!