Hogy vegyem rá apukámat, hogy karácsonyra kapjak egy lovat?
Figyelt kérdés
Már 3-4 éve könyörgöm egy lóért!!! De nem vesz és nem értem mert nem vagyunk rossz anyagi helyzetben(Nem azért
de saját vállalkozó földmérő)De már egyedűl vágtázok ugratok stb. kérlek titeket irjatok valamit amivel rávehetném!!!!!!
2015. dec. 19. 09:55
11/19 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
Már kaptam egy Fríz lovat.
2015. dec. 27. 09:45
12/19 anonim válasza:
Nahát! Én meg egy zsiráfot.
Csak még nem találtam ki, hogyan ülök fel rá... :P
13/19 anonim válasza:
na, akkor sikeres volt a hiszti. Az életben majd meglátod, hogy nem így mennek a dolgok, akkor puff lesz.
14/19 anonim válasza:
Kaptál te egy nagy lónak a f***szát max.
Ha a keresztapja állatorvos, valszeg volt annak legalább annyi esze, hogy beszélt az apjával erről. De szerintrm az apja se lehet hülye annyira, hogy egy hisztérikának vesz lovat :D max plüsspónit.
Még hogy frízt :D
16/19 A kérdező kommentje:
Már megkaptam
2015. dec. 29. 18:55
17/19 anonim válasza:
Felfújhatósat, vagy hintalovat?
18/19 anonim válasza:
Ja, frízt ami több millió forint... hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!