Hogy vegyem rá apukámat, hogy karácsonyra kapjak egy lovat?
Már 3-4 éve könyörgöm egy lóért!!! De nem vesz és nem értem mert nem vagyunk rossz anyagi helyzetben(Nem azért
de saját vállalkozó földmérő)De már egyedűl vágtázok ugratok stb. kérlek titeket irjatok valamit amivel rávehetném!!!!!!
Napi hiszti.
Egy lónak nem csak a megvétele, hanem az eltartása is komoly költség havonta. Ha beteg, akár milliós összeg is lehet az állatorvos.
Hol akarod tartani? Bértartásban?
Attól, hogy saját vállalkozó valaki, nem biztos, hogy megengedhet magának egy lovat.
Sehogy ne vedd rá. Járj továbbra is lovagolni, aztán majd ha felnőtt leszel, és megteheted, akkor veszel magadnak.
Már bocs,de hány éves vagy 9???
Én is szerettem volna lovat de nem vártam el apucitól anyucítól h kinyalják a seggem.... Tudod mennyibe kerül ha bekolikázik?Takarítod a lovakat??? Még milyen jó hogy ezt pucolásnak hívják...
Én karácsonyra a Koh-I-Noor gyémántot és egy kékbálnát szerettem volna, de apuci nem engedi...
Tessék felnőni és belegondolni, mennyibe fáj egy ló eltartása és gyógyíttatása. A vételár egy dolog, az egyszeri kiadás.
Letakarítom vagy lepucolom. Az ugyan az. Mondják így is úgy is.
A le tudom takarítani, az édes kevés. Etetni (mit kell neki adni, mennyit kell neki adni, penészt felismerni, stb), itatni, meglátni, ha beteg, foglalkozni vele egy évben legalább 270 napot. Kiadásokat tudni fizetni (doki, kovács, kötelező oltások, felszerelések(javításai, pótlásai), ruhád, edző, bértartás, vagy a kaja ára, rengeteg idő stb. Nem kell neked ló! Ha majd elkezdesz dolgozni, akkor veszel magadnak. De akkor már másképp fogod látni a dolgokat.
De ha mondjuk kapnál lovat karácsonyra, akkor mi a garancia arra, hogy két év múlva ha megunod, akkor nem a vágóra küldöd, mert senki sem akarja megvenni.
Kicsit el van szállva az agyad.
Hat év lovaglás után még nem mondhatod azt,hogy nagyon értesz hozzá,ez elég nagyképű kijelentés.
Majd ha évtizedek óta foglalkozol velük,talán elmondhatod,hogy értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!