Lovas edzőnek karácsonyra milyen ajándékot lehetne venni? 30 éves, férfi. Kb 5000 ft-ig. Ötletek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 21:14
1/10 anonim válasza:
Lovasboltba szóló ajándékutalványt. Majd ő arra költi, ami neki szimpatikus.
Vagy nem vagytok esetleg többen, akik összefoghatnátok? Mi egyszer a régi edzőmnek összeadtuk egy méretre készített lovaglócsizma árát. Elmentünk a készítőhöz, kifizettük, írtunk róla egy papírt, azt kapta meg az edző. Utána mehetett csizmát csináltatni. :-)
2/10 anonim válasza:
Összefogni szerintem is jó ötlet, mi is így vettünk edzőmnek versenyre új szettet :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!:) Hát sokan vagyunk,de a többiekkel nehéz összeegyeztetni az ilyesmit sajnos..meg nem is mindenki szeretne ajándékot venni.:/
2013. dec. 15. 10:35
5/10 anonim válasza:
Lovasedzőnek lovasbolt-utalványt venni kb. olyan, mint a pálmaszigetről megmentett hajótöröttet friss kókusszal kínálni a fedélzeten. :)
Ha már praktikus ajándék, hát vegyél neki inkább benzinkártyát!
6/10 anonim válasza:
Utolsó, nem értek egyet. Én is edző vagyok és a legpraktikusabb ajándék pont egy vásárlási utalvány lovasboltba. Tuti mindig kell valami, amit jól jön, ha nem nekem kell kifizetni.... Fogyóeszköz a lovak cucca, kötőféke, takarója, nyeregalátét, nem sorolom.... Meg azért az edzők többsége lovaglónadrágból se kettőt vág gallyra évente....
7/10 anonim válasza:
Fura, nekem mindig az kellett a legkevésbé, amivel dolgoztam. Amikor bicikliboltban dolgoztam, biciklialkatrészem volt rogyásig, amikor a KFKI-ban, akkor műszerutalványra nem volt szükségem, amikor futárkodtam, sose kellett futárt hívnom...
8/10 anonim válasza:
Kedves 7.!
Annyi a különbség, hogy a lovasedző nem lovasboltban dolgozik, hanem lovardában. És sokuk örül, ha arra van ideje, hogy elmenjen a lovasboltba, és igenis könnyebbség ha utalvánnyal fizethet.
9/10 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a lovardában is akad másoknak be nem vált, vagy ottfelejtett, netán uraságtól levetett felszerelés, amire az edző ráteheti a mancsát. :)
10/10 anonim válasza:
Az igazán nagy lovardákban lehet, hogy akad ilyesmi, de szerintem ez nem túl gyakori. Mármint az ottfelejtett, edzőre hagyományozódott cuccok. Egy kis lovardában pedig ez gyakorlatilag nem fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!