Elméleti kérdés. Mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha pl én lovardában tartom a lovamat, és mondjuk hetente egyszer, kétszer kimegyek hozzá ,ugye ők gondozzák a lovat. De mi van ha a ló bekólikázik, az állatorvosi költségeket nekem vagy a lovardának kell fizetnie?
Lovan sincs, csak elgondolkoztam ezen :)
2015. dec. 15. 21:02
1/8 anonim válasza:
Az állatorvosi költségek téged terhelnek és a patkolókovács is. A lovarda a lovadat csak ellátja (etetés, itatás, almolás, karámozás), valamint biztosítja a pályát és az eszközparkot. Minden más téged terhel.
2/8 A kérdező kommentje:
De nem az én hibámból betegszik meg a ló, hanem ők rontják el az etetést például.
2015. dec. 15. 21:30
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül ők rontják el az etetést, olyan ló is bekólikázhat amelyiket már 20 éve ugyanott és ugyan azon a kaján tartják.
Ha valami olyasmi van amire tényleg van egyértelmű bizonyíték hogy ők rontottak el valamit akkor lehet velük beszélni, de nem hiszem hogy ilyenen érdemes összeveszni egy bértartó hellyel.
5/8 anonim válasza:
Ha a takarmányozás miatt gond van akkor nem csak a te lovad hanem az összes megbetegszik. Ilyenkor esetleg az övék a balhé de ez kb 1 % esély . 99 százalékban ha megbetegszik a ló te fizeted a tolvaj állatorvost. Ha a lovarda mindenkinek fizetné becsukhatná a kapukat. Ezért nem tudnak sokan lovat tartani,az egészbe ez a szépség hogyha lebetegszik fizesd az állatorvost.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. dec. 16. 07:40
7/8 anonim válasza:
Ha a lovad kólikázik, akkor először gyorsan felhív téged a lovarda, hogy mi legyen utána egyből a dokit, aztán a számlát már te fizeted. Enyhe kólika esetén megúszhatod pár 10-sel, de ha műteni kell, akkor már több 100 ezer a költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!