Pár kérdésem van a lovaglással kapcsolatosan! Többi lent?! Mit tegyek?
Szerintem keressél egy másik lovardát (biztos van másik felétek), mert ez baromi drága.
(Nálunk pl. 2000-2500 Ft 1 óra).Tanulóknak 1000 Ft.
Ez nagyon drága. Szerintem még nézz szét a környéken, ennél biztos, hogy van olcsóbb is.
Oktatás színvonalában mire figyelj: Ha kezdő lovas vagy, akkor kengyel nélküli lovaglást részesítik előnyben, még jobb ha kapaszkodós ('voltizs') hevederben tanítanak az elején. Addig nem engednek szabadon, amíg nem tudsz kézzel való kapaszkodás nélkül fent maradni mind3 jármódban futószáron. Na meg már futószáron tanítanak vágtázni.
Utóbbihoz mindenképp ragaszkodj, viszont lehet kitérő válaszok, nekem pl azt mondták egyszer, hogy futószáron nem vágtázhat a ló, én meg visszakérdeztem, a lovastornászokkal mi van,ott is vágtázik a ló futószáron a gyakorlat alatt.Akkor mondtak már ilyet is, hogy nekik nincs ilyen lovuk, erre azt mondtam, hogy következő alkalommal más lovardát fogok gazdagítani és a kezdő ismerőseimnek se fogom ajánlani a helyet.
Általában mindig találtak megfelelő lovat. Csak abból lehet hülyét csinálni, aki engedni.
Ennyi pénzért már jár a minőségi oktatás és a rendben működő ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!