Szőrén lovaglással kapcsolatban tudnátok tippeket adni?
Lépésben nagyon egyszerű a csipoddel kövesd a lo mozgását es Engedd el magad . Majd mikor inditod ugetesbe akkor csípővel Segíts ra told elore a csípőd. Mikor mar ugettek Tartsd neg hogy ne rohaanjon el. Szerintem igy a legkenyelmesbb ha osszeszeded a lovat( az elsjet erosen Tartsd meg es a csizmad meg folyamatosan erosen legyen ott) es persze lehet hogy kicsit rangatni fogja a fejet de ne engedj neki akkor se! abba fogja hagyni. Es roviditsd az ugetest igy lesz a legkényelmesebb es persze 100% osan lazulj el! A derekad kövesse a lo mozgását amire nagyon Figyelj a gerincedet ne feszítsd be mert görnyedt leszel es a lapockad se feszuljon . Nem fogsz leesni ha meg netalántán igen akkor ugyis inkabb le csúszol mint leesel (tapasztaltam mar egyaltalan nem faj ) nem is lehet rosszul esni. Ja es itt is legyen lenyomva a sarkad vagtanal meg 20000szer kényelmesebb a lovon ulni mint ugetesben olyan mintha egy furcsa karosszékben ülnek vagy nem tudom mihez hasonlítani de nagyon jo ilyenkor esetleg a lábaddal kicsit rakulcsolhatsz a Lora . Megint más hogy poni vagy nagy lo mert a poni pattogosabb a nagy lo velemenyem szerint kényelmesebb de kinek hogy az js más hogy mennyire szeles hatu a lo pl egy haflingin olyan kényelmes hogy én is szivem szerint meg gyorsitottam volna de amegyik lónak jobban kinn van a marja vagy a gerince ott picit fájdalmasabb de nagyon nagyon jo érzés
A LEGFONTOSABB NE GORCSOLJ ES NE GORNYEDJ OSSZE
(14\l)
Az azért nem igaz, hogy nem lehet rosszul esni. :D
Célszerű, lekerített (el ne szökjön a ló), már ismert sík terepen próbálkozni és ne egyedül, bármi baj történne...Pár alkalom után ráfogsz érezni. Mint írták is, ne görcsölj, csak élvezd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!