Valami nem tiszta a könnyű ügetéssel kapcsolatban, elmagyarázzátok?
Köszönöm szépen! Eddig így csináltam, csak nem voltam benne biztos, hogy jól csinálom :/
Hát én már nem lovagolok, mert sajnos nincs rá lehetőségem, és előtte se lovagoltam túl sokat, csupán két évet. Tudtam ügetni, csak néha szólni kellett, hogy üljek át a másik lábra. Terepre sajnos csak egyszer jutottam el.
Én már pl enyhe jobb kanyarnál is átülök, így sokszor váltogatom,
E.
Hát őszintén szólva én olyan régen ültem lovon, hogy sajnos nem emlékszem erre, de elméletben úgy van ahogy fent is írtam. Egy tapasztaltabb lovas viszont biztosan érzi, ebben biztos vagyok :)
7-es: Ezzel a ló nem fárad el annyira, vagy csak kényelmesebb így neki? Bocsánat egyébként a sok értetlenkedésért, csak már sok mindenre nem emlékszem :( de azt hiszem, ha lovon ülünk, akkor ezeken nem is kell gondolkodnunk.. a legtöbb dolog már természetesen jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!