Hogyan bírjam ki heti egyszeri lovaglással?
Na szóval. Az a baj, hogy szeretnék saját lovat, de most egyetem elött hat évvel nem hiszem, hogy nagyon jó lenne belekezdeni... Egyfolytába ezen jár az agyam és kétségbe vagyok esve, föleg mikor kilépek a lovarda kapuján. A lovaglós alkalmakat nem növelhetem mert csak akkor tudnák több idöt szakítani rájuk ha lenne lovam. Tudom ez furcsa, de van okom rá. Sajna.:( Viszont a ló érdekében nem tartom ezt most jó ötletnek. Mármint a lótartást. Viszont van még két évem általánosban, plusz négy év gimi plusz öt év egyetem, aztán meg el kell helyezkednem... Nagyon sok idö! Tudom türelmetlennek tünhetek, de nem igaz mert én csak lóbolond vagyok:)
Valami ötlet hogy hogyan vészeljem át?
Kedves utolsó!
Ezzel sokat segítettél!:)
Ez még egy kis akaratot adott:)
Ugyhogy köszönöm:)
"ha felnőtt leszel a munka mellet h tudsz kimenni?"
Úgy fog tudni kimenni, ahogy bárki más. Munka után, vagy előtt. Pont úgy, ahogy most iskola után, vagy előtt menne.
Nekem pont egyetem alatt volt a legtöbb időm a lóra,pedig nem büfészakra jártam :)
Most épp az a gondom,ha dolgozni fogok ősztől,hogy tudok kijárni egy 9-5ig munkaidő mellett.
Nincs kocsim,szóval nem 2 órás program...Csak a lovardába a 1.5 óra az út,+ a lovazás,szóval nekem háztól-házig sajnos kb fél nap elmegy vele.De mindent meg lehet oldani,csak akarni kell,én is próbálok valami kötetlen/több műszakos melót keresni,hogy meg tudjam oldani,mert kocsira meg jogsira belátható időn belül nincs esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!