Lónak mekkora boksz?
Ez így jó?
Hosszúság: 2 méter
Szélesség: 1,7 méter
Magasság: 2 méter
Szerintem meg mi mind dobunk egy hátast attól, hogy valószínűleg olyan ember szeretne otthon lovat tartani, aki azt sem tudja, mekkora egy ló saccperkábé... nem tudom, látott-e már közelről.
Megírtuk már, hogy 3*4-es az a méret, ami már jó. Ennél nagyobb legyen, kisebb lehetőleg ne.
Legalább 3*3 méter, de inkább 4*3 méter lenne az igazi. Magasságban pedig 3m legalább. Gondolj bele , ha 160 magas a lovad, akkor még nézd a tarkóját, mikor a legmagasabbra emeli a fejét, az jóval több, mint 2m.
Az általad felvázolt méretek egy kutyának jó kennelnek (de még annak se nagyon), lónak, meg állásnak se. Szerintem menj körbe a környékbeli lovardákban, nézd meg mekkora egy boksz, milyen a belmagasság, sőt nyugodtan le is mérheted.
Ha nem tudod a fenti méreteket megoldani, akkor ne tarts otthon (vagy bárhol) lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!