Ti is szoktatok beszelgetni a lovatokkal?
Figyelt kérdés
Ne nezzetek hulyenek, de engem mindenki utal, nincsenek barataim. A szuleim is folyton engem csesztetnek, mindig lealacsonyitanak. Egyeudl a lovam akit meghagytak nekem. En nap mint nap neki sieok neki beszelek es csak vele akarok lenni, kert nincs senkim. Szerintetek ez normalis? Ti is szoktatok ilyet?2015. okt. 12. 22:07
1/7 anonim válasza:
Sajnos nem, mert 300 km-re lakik tőlem és nincs telefonja :(
2/7 anonim válasza:
Én lovas vagyok de nincs lovam. De beszélgetek a lovarda lovaival. A lovakat többre tartom mint az embereket. Értékesebb lények.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy beszélek a lovamhoz - minden családtagommal beszélgetek :)
5/7 anonim válasza:
én is mindig beszélgetek vele, kb folyton dumálok neki. :D ha pucolom, ha hozom be, vagy ha rajta ülök
6/7 anonim válasza:
Én is szoktam! Mindig! Nekem is ő a legjobb barátom.....mindig mindent el mondok neki...a titkaimat is....csak benne bízhatok....
7/7 anonim válasza:
Minden nap dumálok vele. Ő a mindenem.
Illetve javasolni tudom, hogy ha pl suliba nincsenek barátaid, a lovardádban ismerkedj, próbálj barátkozni. Velük biztos egyezik az érdeklődési korotok.
Nekem 2 legjobb baratom is a lovardabol van, csak ok vannak nekem meg a lovam<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!