Szerintetek drága?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm lovaglást oktat és 2500 Ft egy óra. Viszont azt mondta, hogy ugyanennyit kér tőlem, de nem egy órát fog oktatni, hanem amíg el nem fáradok. Korrekt ez ár? Mert ahol láttam a legtöbb helyen 2000 Ft egy fél óra és ott nyilván be is tartják az időt.2015. szept. 8. 08:51
11/12 anonim válasza:
Nem drága egy átlagos ár.Én most kezdtem ugratni és 4000 egy óra mondjuk az nem 60 perc hanem másfél 2 óra.
12/12 anonim válasza:
Mondjuk nem csak az ár, de az oktatás minősége is számít, mert hiába lötyögsz el másfél órát szabadon ügetésben, ha nincs benne kihívás, nem tanulsz, nem javítanak ki. Ilyenkor a 2500 is sok érte, mert nem haladsz előre.
Viszont, ha rendesen oktat, rád figyel, kijavít, kimozdít a komfortzónádból, akkor eredményes a lovaglás és akkor még akár 3000 se sok egy óráért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!