Szerintetek drága?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm lovaglást oktat és 2500 Ft egy óra. Viszont azt mondta, hogy ugyanennyit kér tőlem, de nem egy órát fog oktatni, hanem amíg el nem fáradok. Korrekt ez ár? Mert ahol láttam a legtöbb helyen 2000 Ft egy fél óra és ott nyilván be is tartják az időt.2015. szept. 8. 08:51
1/12 anonim válasza:
Van fodrász,aki 3000-ért nyír és van aki 30000-ért csinálja ugyanezen frizurát,szerinted korrekt?
Ez szabadáras dolog,annyit kér amennyit akar és tud.
2/12 anonim válasza:
Figyi, 2500/ óra az nem vészes ár óránként. Amíg ki nem fáradsz meg egy kicsit érdekes értelmezés. Az elején mikor futószáron tanul az ember, akkor fél óra alatt is ki lehet nyúlni, aztán ahogy erősödsz, ügyesedsz, jobb a kondid úgy már bírod másfél-2 órán át is.
Szóval ezt azért nem ártana konkretizálni.
3/12 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy a legtöbb (jó) oktató nem hiába naptárba vezeti az óráit, mert aki jó, azt sokan keresik és be van táblázva az egész napja. Ha te mész lovagolni a következőnek mikor ad időpontot fél óra múlva vagy 2 óra múlva, ez sem mindegy.
6/12 anonim válasza:
Nem drága, sőt szerintem egy egész jó ár, de persze az oktatás minősége is fontos!
7/12 anonim válasza:
Nem drága, van ahol 10 percenként 1000 forintot számolnak. (Bella Lovasudvar)
8/12 anonim válasza:
Ahhoz képest h nekem egy edzés 5000 ft NAGYON OLCSÓ! :)
9/12 anonim válasza:
az utolso aki irt ( mat bocsi h igy hivlak csak nem tudom a neved ) hol lovagolsz?
és amugy kerdező , te hol lovagolnál?? és egyáltalan nem drága az.
10/12 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem drága sőt még olcsó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!