Mennyibe kerülnek Kappel Edit 3 napos kurzusai? Nem a laátogatói jegy, hanem az egész. Nincs semmi adat neten.
Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 23:17
1/2 anonim válasza:
A kurzusfelhívást biztos megtaláltad, ott van egy e-mail cím, kérdezd meg tőle mennyi az annyi, meg mik a feltételek. Szerintem egy 40-50 ezerrel számolhatsz. A lónak gondolom kell útlevél, oltások és egy nemtől régi FKV eredmény (legalább is a legtöbb helyen ez az elvárás).
2/2 anonim válasza:
A kiszállás során tartott oktatás ára, ha jól emlékszem, 10-12 ezer körül mozgott (+ utazási ktsg), kurzuson ez nem tudom, mennyiben módosul, mert ha jól láttam, minden ló megy minden nap (hogy egyszer vagy kétszer, arra nem emlékszem).
De szerintem nyugodtan kérdezd meg Editet, kedves nőci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!