Szerintek mennyire lenne jó ötlet?
Figyelt kérdés
Egy kislanyt mennyire lenne erdemes vinni szuretire lohaton hogyha egy masik lorol lenne vezetve?Terepen nem szokott egyedul menni vezetes nelkul.2015. aug. 29. 18:43
1/7 anonim válasza:
Mennyire kicsi, mennyire tud lovagolni ( ha tud) és nem fél-e a lovaktól (előfordulhat :P)
2/7 anonim válasza:
Egyébként meg nem rossz ötlet a ló.. Jó élmény lehet és nem fárasztó :) ( Első voltam)
3/7 anonim válasza:
Ha nem tud lovagolni nem jó ötlet.
4/7 anonim válasza:
Azért a szüretin elég sok váratlan esemény előfordulhat, felvonuló traktor, fogat már alapesetben is félelmetes lehet a lónak, plusz a nagy tömeg.
Viszont tapasztelataim alapján 1-2 megálló után már nem kevés a vidámrészeg ember, akik már kevésbé figyelnek a másikra, így csak stabil, jó lovast vinnék szüretire.
Vagy ha valamiért nagyon vinnétek, akkor legyen B terv. Valaki aki földről vezeti, vagy aki visszafordul vele, esetleg jó lovas, aki átveszi a lovát.
De én nem kísérleteznék.
5/7 A kérdező kommentje:
Hat igen enis az ilyenektol felek.De koszonom szepen a valaszokat:)
2015. aug. 30. 09:01
6/7 anonim válasza:
Én nem tartom jó ötletnek. Zene, harsogó tömeg, tánc,megállók, részeg emberek, vagy csak tudatlan emberek, akik piszkálják a lovat... Én tapasztalt lovasként tapasztalt lóval járok szüretire, de vezeték lovat tuti nem vinnék magammal, főleg gyerekkel.
7/7 anonim válasza:
Ha nem tud lovagolni, akkor nem annyira.
Meg természetesen mint az előzőkben leírtak.Ha esetlegesen megugrik a ló, nagy baj történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!