Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintek mennyire lenne jó...

Szerintek mennyire lenne jó ötlet?

Figyelt kérdés
Egy kislanyt mennyire lenne erdemes vinni szuretire lohaton hogyha egy masik lorol lenne vezetve?Terepen nem szokott egyedul menni vezetes nelkul.
2015. aug. 29. 18:43
 1/7 anonim válasza:
Mennyire kicsi, mennyire tud lovagolni ( ha tud) és nem fél-e a lovaktól (előfordulhat :P)
2015. aug. 29. 19:04
 2/7 anonim válasza:
Egyébként meg nem rossz ötlet a ló.. Jó élmény lehet és nem fárasztó :) ( Első voltam)
2015. aug. 29. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tud lovagolni nem jó ötlet.
2015. aug. 29. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért a szüretin elég sok váratlan esemény előfordulhat, felvonuló traktor, fogat már alapesetben is félelmetes lehet a lónak, plusz a nagy tömeg.

Viszont tapasztelataim alapján 1-2 megálló után már nem kevés a vidámrészeg ember, akik már kevésbé figyelnek a másikra, így csak stabil, jó lovast vinnék szüretire.

Vagy ha valamiért nagyon vinnétek, akkor legyen B terv. Valaki aki földről vezeti, vagy aki visszafordul vele, esetleg jó lovas, aki átveszi a lovát.

De én nem kísérleteznék.

2015. aug. 29. 21:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat igen enis az ilyenektol felek.De koszonom szepen a valaszokat:)
2015. aug. 30. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem tartom jó ötletnek. Zene, harsogó tömeg, tánc,megállók, részeg emberek, vagy csak tudatlan emberek, akik piszkálják a lovat... Én tapasztalt lovasként tapasztalt lóval járok szüretire, de vezeték lovat tuti nem vinnék magammal, főleg gyerekkel.
2015. aug. 30. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem tud lovagolni, akkor nem annyira.

Meg természetesen mint az előzőkben leírtak.Ha esetlegesen megugrik a ló, nagy baj történhet.

2015. szept. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!