Beálló talaja - miből?
Akiknek félridegben van a lovuk: a beállónak milyen a talaja?
3*4-es a beálló egy ló részére, jelenleg föld, fel kellett ásnom, mert tele volt törmelékkel. Szalmával szeretném almozni, később arra gondoltam, hogy téglát teszek le, hogy könnyebb legyen a tisztítása, de több helyen is mintha úgy láttam volna, hogy nincs semmiféle mesterséges talaja a beállóknak - csak akkor még nem érdekelt a téma annyira, mint most.
Szóval: nálatok miből van? Almoztok bele?
Homokra + keverékeire is gondoltam, mert spórolnék vele, viszonylag száraz lenne mindig, puha, könnyen tisztítható, de egy gond van vele: a beállóban kapja a ló a szénát.
Az meg olyan nagyon puritánul hangzik nekem, mégha így is láttam máshol, hogy csak a föld van...kemény, hideg...
Nem rossz ötlet!
Szalmával almoztok majd rá?
És bent etettek? Nem féltek attól, hogy homokot is eszik fel a ló?
Nálunk még csak egy "nyári lak" van kész, de már most látom, hogy a bejárat tiszta sár lesz...ha a beállóba nem is, oda gondoltam homokot leszórni - némi föld eltávolításával - hogy egy kis nedvességet felszívjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!