Milyen lótakaróra lenne szüksége?
Ha ridegtartasban van a legfontosabb hogy vizlepergeto, vízálló, szelallo legyen. Altalaban ezeknek nincs is nagy belső belesuk csak egy kis vekony Polar anyag.
Figyelj arra hogy a takaró korlátlan mozgás szabatsagot biztosítson a lónak, ne dörzsölje ki Sehol. A tepozar kulterre nem alkalmas. Legyen inkabb csattos.
Amugy biztos szeretnél neki takarót, mert kb meg 4 napig kesz ilyen idő es aztán ujra 20-25 fok lesz. Ez csak egy kerdes. Es mégegy: szerintem nyakresz felesleges ra tobb okból is.
esetleg ha találsz vmit linkeld be.
Viszonylag vékony vízálló takarót.
De figyeljetek oda, hogy ha jó idő van, vegyétek le róla, mert az nem frankó, ha beleizzad. Az sem, hogy esetleg izzadtan kerül le róla...Én már nem takaróznám.
Azt viszont nem értem, "hogy azért növesszen szőrt is csak ne fázzon éjjel". A lovat azért takarózzuk, hogy NE növesszen szőrt. Most meg egyébként sem fog, mivel tavasz van, már vedlik mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!