Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Minőség szerint melyik a jobb...

Minőség szerint melyik a jobb a Horze vagy a Decathlon?

Figyelt kérdés
Vagy tudtok más áruházat?

2015. aug. 6. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Horze. A Decathlonban van kb. másfél sornyi(legalábbis ahol én voltam) lovaglással kapcsolatos dolog, az ott vett nadrágjaim kb. 1-2 használat után kidörzsölődtek a vádlimnál, a Horzés nadrágjaim meg olyanok mintha újak kennének. De ha még kezdő vagy, szerintem a decathlon is jó, mert a Horze elég drága :/
2015. aug. 6. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Horze. Decathlonban tenyleg nincs választék...

De hobbira jo valasztas a Decathlon is.

Boltnak van meg az Imagine, nagylovas, derby(nagyon drága)

rendelos old.: style lovasbolt, tanita lovasboltja, klp lovasáruhaz.

2015. aug. 6. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
A horze a jó választás.
2015. aug. 6. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy nézzük. A Decathlon a saját márkás cuccaira 2 év garanciát vállal, ami sok esetben egyenlő az élettartam garanciával, mert úgyis szétmegy 2 év alatt, és ingyen cserélik... Bár van, ami sztem kifejezetten jó náluk és érdemes azt választani, na a nadrág mondjuk max a garancia miatt, igen.
2015. aug. 7. 00:58
 5/10 anonim ***** válasza:

A horze többnyire jó minőségű, de sokszor indokolatlanul drága. A decathlon viszont többnyire olcsó és a kissebb dolgokat (pucolók, kötőfék, stb.) jobban megéri szerintem ott meg venni. Persze a nyereg meg hasonlók más tészta, azért inkább fizess többet de jó legyen.

Többi lovas bolt: Nagylovas(8 ker.), KLP(1 ker.), Imagine(3.ker)

2015. aug. 7. 14:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszokat! Hat ugyvan h egy előre hobbi de !!gondoljozunk egy saját lovon a közeljövőbe
2015. aug. 7. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Kötőfék,vezetőszár,kefék ilyen kisebb dolgok uyganolyan jóka decathlonba is mint bárhol. Nyereg,kantár nagyobb dolgokat viszont horze. van még a nagylovas de én mostanában amit vettem mind szar ,akkor jobb már a horze.
2015. aug. 7. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyértelműen a Horze :)
2015. aug. 9. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
A seggem jó minőségű anyagot ad ki.
2015. aug. 15. 01:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Decathlonban kevesebb a választék. Habár a bajai horze sem volt zsúfolásig tele lovas cuccokkal.

Ami a decathlonos lovaglónadrágokat illeti, ott írja szépen a címkén, hogy heti 1-2 lovaglásra ajánlott nadrágok, vagy heti többszöri lovaglásra vannak. Itt most hozzáteszem, hogy nekem van onnan fouganzás nadrágom heti többszöri lovaglásra és még mindig jó, pedig tényleg kegyetlen nyúzom, és sokszor használtam szőrén is.

Nyeregszappant, bőrolajat, meg ilyesmit mindig ott veszek. Olcsóbb és minőségben sem látok nagy különbséget. Német istállóban használtunk drágább kenceficéket lóra és a szerszámokra, de egy átlagos hobbilovasnak azok túl drágák, mert nem is érné meg.

A Horze-t én személy szerint nem szeretem. Van onnan egy-két nyeregalim, csomózott kötőfék, meg rendes kötőfék, meg egy bőr csizmám, amikkel megvagyok elégedve, de nekem úgy eleve nem jön be. Márkában inkább a HKM-et meg a Kingslandot szeretem. Persze inkább azt veszem, ami akciós, mert eleve a legtöbb lónak és lovasnak való felszerelés nem olcsó.

Lovasturikban meg aprópénzért kapsz jó minőségű lovasnacikat.

Ha budapesti vagy, akkor az Aranypatkót ajánlom.

2015. aug. 18. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!